Családi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteresCsaládi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteres
Családi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteres
19 000 000 Ft
260,3 E Ft/m2
 • 27 fotó
 • Térkép
Családi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteres
Családi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteres
19 M Ft
260,3 E Ft/m2
 • 27 fotó
 • Térkép
+36 30 700 8006
ReferensNagy József
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Dömsöd, 73 négyzetméteres

73 m2alapterület
2 és fél szoba
állapotú
513 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Az életünk egyik legfontosabb döntései közé tartozik az otthonunk kiválasztása. Ha olyan helyet keresel, ahol az életed nyugodt, kellemes környezetben telhet, akkor ne keress tovább! Ez a közvetlen vízparti ház a Dömsödi Holt-Dunánál minden igényt kielégít.

A 73 m2-es parasztház belső része a legkifinomultabb ízléseknek is megfelel. A falakat tégla alkotja, és minden helyiség látszó födémmel rendelkezik, ami a hagyományos parasztházak jellemzője. Az egyedi fa nyílászárók és a hajópadló csak a minőségi munka bizonyítéka.

A ház 10 éve teljes felújításon esett át, beleértve a tetőt, a burkolatokat, a fürdőszobát és az elektromos vezetékeket. Azóta üresen állt, így némi renoválásra szorul, de ez lehetőséget ad arra, hogy a saját ízlésed szerint alakítsd ki az otthonodat. A boltöves pince tárolási lehetőséget biztosít.

A panoráma, amelyet az ablakból és a fedett teraszon élvezhetsz, egyszerűen lélegzetelállító. A központ közelében, aszfaltozott úton megközelíthető. Az összközműves ellátás pedig biztosítja a kényelmedet és a modern életstílusodhoz szükséges technológiákat.

Ha szeretnél egy olyan otthont, amely a természet közelében, mégis közel a városhoz található, akkor ez a közvetlen vízparti ház a Dömsödi Holt-Dunánál az ideális választás számodra. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Nagy József

  Hirdetés

  Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

  Hirdetés

  Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2023