Eladó családi ház Csókakő, 4 szobásEladó családi ház Csókakő, 4 szobásEladó családi ház Csókakő, 4 szobásEladó családi ház Csókakő, 4 szobásEladó családi ház Csókakő, 4 szobásEladó családi ház Csókakő, 4 szobásEladó családi ház Csókakő, 4 szobás
Eladó családi ház Csókakő, 4 szobás
41 900 000 Ft
402,9 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Csókakő, 4 szobás
Eladó családi ház Csókakő, 4 szobás
41,9 M Ft
402,9 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 20 745 9091
ReferensPájer Tímea
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház Csókakő, 4 szobás

104 m2alapterület
4szoba
Felújított állapotú
1100 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

A Móri borvidékhez tartozó Csókakő szívében, Székesfehérvártól 23 km-re, megkapó panorámával várja kívül-belül felújított házikó!
A tulajdonosok az eredeti parasztházat abszolút újragondolták. Új a teljes gépészet, az anyagválasztásnál pedig főleg természetes anyagok (kő, fa) felhasználásával, a település egyedi hangulatát szem előtt tartva álmodták meg új otthonukat, az eredmény mégis egy modern, fiatalos, kényelmes OTTHON lett, ahová jó hazatérni.
A közel 1.100 nm-es, könnyen kezelhető telek viszonylag sík terület, viszont a délnyugati tájolású teraszról a település – és a környező porták lankáinak látványa lenyűgöző.
A kert mérete lehetőséget ad parkosításra, gyümölcsfák ültetésére, konyhakert, fűszernövénykert kialakítására, vagy egy-két sor szőlő ültetésére, ehhez a fúrt kút a locsolás szempontjából nagy előny.
Egy hobbiborász számára igazi kincs a présházból megközelíthető, téglaberakású, boltíves pince, ami a nyári kánikulában akár baráti összejövetelek helyszíne lehet.
Maga a lakóépület 104 nm, ebből a fűtött lakótér 97nm egy 30,5 nm-es nappali – étkező – konyhával, egy 13,5 és egy 17,5 nm-es hálóval, valamint kettő kis dolgozószobával.
A természetes szellőzésű fürdőszobában is kapott helyet egy WC, de a külső bejáratú dolgozószobából is egy kisebb helyiség nyílik, ahol vizesblokkot alakítottak ki, így egy kisebb vállalkozást is irányíthat otthonából, illetve ügyfeleket fogadhat anélkül, hogy a lakótérbe engedne idegeneket.
A mosó- és szárítógép az új Ariston kondenzációs kazánnal külön háztartási helyiségben használható.
A kertben egy mobilgarázs lett felállítva, ahol egy autó parkolhat, de a beépítési százalék lehetővé teszi több gépkocsi számára garázsok építését, illetve a ház előtt és a kertben is kényelmesen meg lehet állni.
3-400 m-re minden megtalálható, a buszmegállók, iskola, orvosi rendelő, stb.
Az utcakép és a település egységes, rendezett, a népi hagyományőrző közösségi terek is igazi összetartó lakosságról árulkodnak, ahol nagy hangsúlyt fektet a helyi önkormányzat a kulturális rendezvényekre, a turizmusra, a közbiztonságra.
A környék kirándulóhelyekben gazdag, CSÓKAKŐ VÁRA ÉS A KÉKTÚRA ÚTVONAL mindig népszerű volt a kikapcsolódni vágyók körében.
Ha túl sok már a város zaja, és ebben a pazar környezetben élne, ha hiányzik a jó levegő, de a komfortról se mondana le, akkor Önben megtalálta ez a ház a gazdáját! :-)

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020