Eladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobásEladó családi ház Budapest, 7 szobás
Eladó családi ház Budapest, 7 szobás
96 000 000 Ft
554,9 E Ft/m2
  • 40 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Budapest, 7 szobás
Eladó családi ház Budapest, 7 szobás
96 M Ft
554,9 E Ft/m2
  • 40 fotó
  • Térkép
+36 70 708 8283
ReferensPaál Farkas
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Budapest, 7 szobás

173 m2alapterület
7szoba
állapotú
545 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budapest XXI. kerületében, mindössze 2-4 percre a kedvelt, csaknem 5Km-es parti sétányától eladó egy két lakásos, külön bejárattal rendelkező, jó állapotú családi ház.

Az ingatlan két szintes, a két lakás és a bejárat teljesen elkülönül egymástól, így lehetőséget teremt a békés egymás melletti életre.

A családi ház összesen 173 m2-es, élhető 545 m2-es telken található, amelyen még egy garázs (szerelőaknával, pincével) és egyéb tárolóhelyiség is található. A telken több autóval is be lehet állni.

Az alsó szinten található lakás 88,77 m2-es, 3 hálószobából, egy konyhából, egy fürdőszobából (kád+zuhanyzó), egy Wc-ből egy kamrából és egy előszobából és egy fűtött előtérből áll.

A felső lakást (84,39 m2) az épület másik oldalán lehet megközelíteni a kert és az utca felől egyaránt. Ebben a lakásban található 3 hálószoba, egy hatalmas és világos amerikai konyhás nappali, egy terasz, egy fürdőszoba+Wc, egy Wc, egy tároló és egy tágas és szép lépcsőház.

A családi ház fűtése és melegvíz ellátása kombi gázkazánról biztosított, a hőleadás radiátorokon keresztül történik.

A házban a hideg- és melegburkolatok, a nyílászárók, a radiátorok, egyéb berendezések mind megkímélt állapotúak, egy sima tisztasági festés és már költözhetnek is!

A háztól nem messze található buszmegálló amivel hamar csepeli Hév-hez, vagy Csepel központjába (Csepel Plaza, csepeli piac, stb) lehet eljutni.

Várom érdeklődését a hét minden napján!
A vevők számára a közvetítésünk díjmentes, Csok és hitelközvetítésben, biztosításban, ügyvédajánlásban is díjmentesen segítségére tudunk lenni.

  • komfortos
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021