Budapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobásBudapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobás
Budapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobás
79 990 000 Ft
526,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobás
Budapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobás
80 M Ft
526,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTakács Zsuzsanna
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapesti családi ház eladó, Erdősor, 6 szobás

152 m2alapterület
6szoba
felújítandó
150 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budapest 21. kerületében, a Szent László utcában, kertes házas övezetben, két generációs, 2 szintes, 152nm-es családi ház, eladó. Az ingatlan földhivatali bejegyzés szerint társasház, két 65nm-es lakással, plusz a lépcsőház, külön HRSZ-on nyilvántartva. Az alsó szinten lévő lakás felújítandó, az első emeleti lakás felújítása már elkezdődött, új nyílászárók, teljes födém szigetelés (15cm), vízvezetékek és a teljes villanyhálózat is cserélésre került, mely későbbiekben napelemek felszerelésére is megfelelő.
A két lakás igény szerint teljesen elszeparálható egymástól és a hozzá tartozó 150nm-es, telek szintén teljesen külön választható.
A bejárati ajtók, a kád, és a radiátorok is rendelkezésre állnak, mely az ár részét képezi. A helyiségek burkolása az új tulajdonos feladata.
A fűtés lehet elektromos, vagy gáz cirkó is, ez szintén az új tulajdonos döntése.
A környék csendes, közelben óvoda, iskola bevásárlási lehetőségek.

M224590
Az OTP Bank Vevőinket szükség és igény esetén kedvezményes hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja az ingatlan megvételéhez. Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitel- lízing megoldásokat kínálunk. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel, babaváró hitel, valamint maximum 6 millió forintos lakásfelújítási hitel, melynek akár az 50%-át az állam finanszírozza. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Referencia szám: M224590-IT

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022