Budapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobásBudapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobás
Budapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobás
69 000 000 Ft
423,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobás
Budapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobás
69 M Ft
423,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 945 0173
ReferensRozsnyay Kinga
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest, családi ház eladó, Ferihegy, 4+2 szobás

163 m2alapterület
4 és 2 fél szoba
állapotú
439 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Nagyon jó állapotban lévő családi ház eladó!
A 18. kerületben, Szemeretelepen, csendes, nyugodt hangulatú részen kétszintes, hat szobás családi ház.

Az ingatlanba belépve egy előszobába érünk, ahonnan elérhető a földszinten található nagy nappali, illetve a felső szintre vezető lépcső. A földszinten találunk még egy hálószobát gardrób helyiséggel, fürdőt wc-vel, egy különálló wc-t és egy könnyen kezelhető konyhát. A konyha és a nappaliban elhelyezett étkező összeköttetését a falba épített átadó segíti. A fűtést és meleg vizet gáz cirkó biztosítja.
A tetőtérbe felérve egy újabb nappalit találunk, ahonnan jelenleg három hálószoba és egy fürdő nyílik. Igény szerint a felső szinten az egyik szobát átalakítva lehetőségünk van egy konyhát kialakítani, így két különálló lakrészt kaphatunk, melyek teljesen szeparáltak, külön bejárattal rendelkeznek.

A kertben egy önálló épületben kapott helyet a garázs, melyhez csatlakozik egy fedett terasz is. Emellett telepített gyömölcsfák, illetve szőlőtőke is található a ház mögött.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.
Rozsnyay Kinga:

Referencia szám: HZ497671-IT

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021