Eladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésűEladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésű
Eladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésű
275 000 000 Ft
823,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésű
Eladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésű
275 M Ft
823,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 929 3807
ReferensBodnár László
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 6 szobás családi ház Budapest, új építésű

334 m2alapterület
6szoba
Új építésű
1102 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

XVII. kerületben Rákoscsabán, a Mezőőr utcában, 1102 nm-es panorámás telken, eladó egy újépítésű, a legkorszerűbb anyagok és technológiák felhasználásával, eredetileg nem eladásra szánt, luxus minőségben épülő családi ház, ami 3 szintes, 522 nm-es, 334 nm lakóterű.

Ebből a házból semmit nem spórolt ki az építő, az anyagok minősége, a választott technológiák minden részben a legmagasabb szintet képviselik!

Levegő-víz hőszivattyú biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, a ház teljes területére padlófűtés került, a lakó helyiségben mennyezet fűtés-hűtés, a levegő minőségét légtechnikai rendszer szabályozza. Az elektromos áram szükségletet szinte teljes egészében a tetőre telepített napelemek biztosítják, a kertben fúrt kútból lehet az öntözést végezni, a rezsi költség gyakorlatilag 0,-Ft. Okos otthon rendszer segítségével távolból is vezérelhető minden funkció.

A pince szint 254 nm, 4 autó részére garázs, mosókonyha, 4 külön tárolóhelység, hobbi terem található itt,
a földszint 157 nm, impozáns nappali, konyha-étkező, kamra, wc, gardrób, dolgozószoba, vendégszoba, vendég fürdőből áll,
az emelet 111 nm, a helyiségei: egy blokkban hálószoba, fürdő, wc, gardrób, a másik szárnyon 2 szoba, fürdőszoba, wc.

A háznak 3 terasza van, a földszinten egy 24 nm-es grillterasz, ami a nappaliból és az étkezőből is megközelíthető, az utcafronton, a garázs felett egy 71 nm-es napozó terasz, valamint, az emeleten a hálóból nyíló 37 nm panorámás terasz.

Az építkezés jelenlegi státuszában a konyhabútorok, a fajanszok, a helységek funkció szerinti elrendezése, a helységek falainak színe még szabadon választhatóak, az átadás időpontja kb. augusztus vége.

Az ár tartalmazza az eredeti tervekben szereplő kulcsrakész állapotot, a kiváló minőségű konyhabútort és konyha szigetet, a kandallót, és a beépített bútorokat minden helyiségben, a járdák, teraszok kialakítását, durva kertrendezést.
A közlekedési lehetőségek kitűnőek, M0 autópálya 3 percre, bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskolák 5 percen belül vannak.

Hívását az év minden napján fogadjuk, ha nem tudjuk felvenni, amint lehet visszahívjuk!
HELIKOPTER INGATLAN

  • összkomfortos
  • geotermikus
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020