Családi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteres
Családi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteres
59 000 000 Ft
590 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteres
Családi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteres
59 M Ft
590 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 931 1555
ReferensRencsevics Mária
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Budapest, 100 négyzetméteres

100 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
355 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kétgenerációs, igényesen felújított, szigetelt, 4 szobás családi ház 2 fürdőszobával, gondozott intim kerttel, fedett kocsibeállóval Kispest kertvárosában eladó.
Ez a hangulatos otthon lehetőséget teremt két generáció kényelmes együttélésére. A nappaliból közelíthető meg a két önálló lakrész. A nagyobb lakásban tágas előtér, 2 szoba gyönyörű parkettával, konyha kamra és fürdő található, a kisebb lakrész egy nagy méretű szobából és egy zuhanyzós fürdőből áll. Itt a szoba egyik oldalán kialakítható egy konyha, az ehhez szükséges vezetékek előkészítése megtörtént.
Az ingatlanban mindent felújítottak: vezetékcsere, a falak víz és hőszigetelése, új burkolatok, a födém hőszigetelése, az ablakok cseréje mellett a tető is új cserépfedést kapott. Az épület igényes felújítása mellett a kert is a gondos kezek munkájáról tanúskodik: egységes térkő az ingatlan egész területén, ápolt kert, zárt kerítés, az épülethez közvetlenül kapcsolódó fedett autóbeálló mind a lakók kényelmét szolgálják.
A ház fűtését gázcirkó biztosítja, a nyári meleg csökkentését légkondícionáló, redőny, szúnyogháló, a biztonságot biztonsági fém ajtó, betörésvédő fólia és ablakrács is szolgálja. A kertben gyümölcsfák, tűzrakó hely és 3 kerti tároló is rendelkezésre állnak.

A konyhabútor és a beépített szekrény a vételár részét képezi, egyebek megállapodás kérdése.

Az ingatlan a Nádasdy utca déli végén helyezkedik el nagyon jó közlekedési adottságokkal: A közelben található a 68-as busz végállomása, ahonnan a kispesti szakorvosi rendelőintézet 6 perc alatt a metró végállomása (Köki) 9 perc alatt elérhető.
A 194-es busszal a Határ úti metrómegálló 11 perc. Emellett a 194b 199 és a 948-as busz is elérhető. Autóval pár perc a nagy bevásárlóközpont, ahol Auchan, Ikea, Obi, Decathlon, Diego, Médiamarkt, stb. megtalálható.

Az ingatlan infrastrukturális ellátottsága remek: a közelben található Aldi, kisbolt, hentes, zöldséges, orvosi rendelő, patika, iskola, óvda, bölcsi, játszótér.

Az ingatlan per és tehermentes. Készpénzes vevőket várunk.

Amennyiben kérdése van vagy szeretné megnézni, várom hívását akár az esti órákban vagy hétvégén is.

  • komfortos
  • terasz

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021