Eladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcábanEladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcában
Eladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcában
119 000 000 Ft
743,8 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcában
Eladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcában
119 M Ft
743,8 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 1 701 3003
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensSzabó Lőrinc
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás Budakeszi a József Attila utcában

160 m2alapterület
3szoba
állapotú
1534 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budakeszi méltán kedvelt lakóövezetében, Barackos városrészben, teljesen önálló, földszintes (ez Budakeszin kuriózumnak számit) családi ház új gazdáit várja.
Az ingatlan mellékutcában található, rendkívül előnyös infrastrukturális adottságú helyen: tömegközlekedés (22-es, 222-es, 188-as buszok) kb. 5-600 méterre, bevásárlási lehetőség, iskola stb. közelében, még is kimondott kertvárosi lakóövezetben, családi és társasházas városrészben.
Szintén kuriózum a házhoz tartozó telek, a kellően széles és hosszú kert 1834 nm-es, déli tájolású, nagyrészt teljesen sík, a felépítmények oldalhatárra épültek, így hatalmas egybefüggő, igényesen parkosított terülteről beszélünk, öntözőrendszerrel, napkollektoros kültéri medencével, kerti szaletlival, kerti világítással, elektromos kapuval megspékelve. A terület intimitása szinte 100%-os.
A ház 1988-ban épült 38-as téglából, belülről is látható fagerendás nyeregtetővel, Bramac cserépfedéssel, igényes anyagokból. Néhány lépcsőfokot leszámítva a ház teljesen földszintes. Bruttó 160, nettó kb. 148 nm-es, amihez jön még egy 36 nm-es, szélvédett terasz.
A leghangulatosabb része a háznak, az amerikai konyhás nappali mely 56 nm-es, márvány járólapos, belmagassága pedig 4,5 méter, tetőablakokkal, terasz- illetve kertkapcsolattal, kandallóval és sok-sok faanyag felhasználásával lett kialakítva. Ez a hatalmas tér rendkívül világos is.
A házban 3 teljesen külön bejáratú hálószoba található, 11, 12 és 20 nm-esek, parkettásak, belmagasságuk 3 méter. Az épületben szauna is van.
Lke2-es lakóövezetről lévén szó, a ház tetszőlegesen bővíthető is.
Tartozik továbbá az ingatlanhoz egy duplagarázs illetve 2 további autó számára fedett beállóhely. A garázs alatt 25 nm-es pince is található, illetve mellette egy műhely.
Az épület és a kert folyamatosan karbantarott, jó állapotú.
Igényes családi otthon, igényesek számára.

Csak és kizárólag a Huber Ingatlan Kft. kínálatában!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020