Eladó családi ház, Balatonföldvár, 7 szobásEladó családi ház, Balatonföldvár, 7 szobásEladó családi ház, Balatonföldvár, 7 szobásEladó családi ház, Balatonföldvár, 7 szobásEladó családi ház, Balatonföldvár, 7 szobásEladó családi ház, Balatonföldvár, 7 szobásEladó családi ház, Balatonföldvár, 7 szobásEladó családi ház, Balatonföldvár, 7 szobásEladó családi ház, Balatonföldvár, 7 szobásEladó családi ház, Balatonföldvár, 7 szobásEladó családi ház, Balatonföldvár, 7 szobás
Eladó családi ház, Balatonföldvár, 7 szobás
130 000 000 Ft
2 M Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Balatonföldvár, 7 szobás
Eladó családi ház, Balatonföldvár, 7 szobás
130 M Ft
2 M Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 280 0450
ReferensSzűcsné Leányvári Edith Mária
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Balatonföldvár, 7 szobás

65 m2alapterület
7szoba
Felújított állapotú
487 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Balatonföldváron nappali +3 szobás ház eladó!

A Balaton déli partján, Balatonföldváron eladó egy 490 m2-es telken fekvő medencés ház. Az alsó szinten 65 m2-en található a tágas és világos nappali - étkező - konyha, három hálószoba, fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba és külön wc. A tetőtér beépítését elkezdték, a helyiségek kialakítása megtörtént: nappali, két hálószoba, fürdő, wc, és egy tárolóhelyiség található itt, de befejezve nem lett, így az új tulajdonosnak lesz lehetősége a helyiségek végleges kialakítására.

A házban a fűtés gáz cirkó, de légkondícionáló berendezés is segíti az ideális hőmérséklet kialakítását. A nappaliból kilépve a tágas terasz növeli a közösségi teret a nyári hónapokban. Az efelett lévő fa terasztető és a gyönyörű fa zsalus nyílászárók vidékies bájt kölcsönöznek a háznak.

A ház értékét növeli az udvaron található artézi kút, mely az ÁNTSZ által bevizsgált minőségben biztosítja a vizet a ház lakóinak. A kert gyönyörűen gondozott, körbe magas fák akadályozzák a belátást a telekre. Az udvaron medence és kerti grillsütő szolgálja a pihenést, kikapcsolódást.
Érdeklődni: Szűcsné Leányvári Edit telefonszámon

Referencia szám: HZ050470

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021