Árpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladóÁrpás 5 szobás családi ház eladó
Árpás 5 szobás családi ház eladó
59 900 000 Ft
201 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Árpás 5 szobás családi ház eladó
Árpás 5 szobás családi ház eladó
59,9 M Ft
201 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 20 217 9220
ReferensHorváth-Nagy Mária
Telefonálok

Eladó családi ház
Árpás 5 szobás családi ház eladó

298 m2alapterület
5szoba
Felújított állapotú
2936 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

ÁRPÁS TELEPÜLÉSEN ELÉRHETŐ A FALUSI CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNY (FALUSI CSOK)!
Győrtől 35,1 km-re, délnyugatra, Tét városától 10,4 km-re, Csornától 18,3 km-re Pápától 35 km-re a Rába folyó partján fekvő, csendes kis faluban, 2.936 nm-es teljesen közművesített, bekerített telken, igényesen, jó minőségű anyagokkal felújított, 298,90 nm-es, kényelmes ház, 58,60 nm-es terasszal eladó.
A ház teljesen hitel és tehermentes! Irányár 59.900.000 Ft.
Kapcsolatfelvétel: ezen az oldalon, vagy telefonon.

A ház közelében  vegyesbolt található, ahol rendelést is elfogadnak. A bolt mellett van az orvosi rendelő. Itt gyógyszer is kapható. A háztól, pár lépésre van a buszmegálló, a fodrász, a tűzoltó szertár és a kocsma. A gyerekeknek a falú háza mellett játszóteret is készítettek.

A szomszéd falúban levő óvodába és iskolába, a gyermekeket a falu kocsija viszi és hozza. Délben pedig, az ebédet hozza a nyugdíjasoknak.
A faluban mobil postás és mobil élelmiszereket (fagyasztott termékeket, pékárut, fagylaltot, dinnyét) szállító csilingelős kocsik járnak.
Szükség esetén a falu kocsija a betegeket, a 10 km-re fekvő téti kórházba, vagy Győrbe viszi be.
A falu kb. 200 főnyi lakossága barátságos, segítőkész, összetartó, olyan mint egy nagy család. Szeretik és ápolják településüket. Vigyáznak egymásra. Ezt most a koronavírus idején is bebizonyították!

Nyáron itt, a Rába partján, kötnek ki a kajakozok. Ezt a helyet szeretik a természetbarátok, a csendre vágyók. A horgászok a Rábában, a Marcalon és a falú határán található tavakban horgászhatnak. Ideális hely a lovagolók számára is.
Több fürdőhely kocsival, rövid időn belül elérhető.

A ház villanyhálózata modern. A két villanybojler az éjjeli áramra van szerelve. Be van vezetve az ipari áram is. Két magasfeszültségi dugasz is található a házban, az egyik a ház középső részén, a másik a végén, a garázsban.
A vízvezetékek réz csőből készültek. A víznek két órája van, egy a házban elfogyasztott vizet, a másik az udvaron, az öntözésre használt vizet méri.
A csatornázás pár évvel ez előtt készült el.
A nyílászárok műanyagból készültek. Az ablakok nagyok, a szobák világosak.
A központi fűtés, gázkazánnal működő, ablakok alá szerelt, fűtőtestekből áll.
A ház teljesen fel lett újítva. A fél méter vastagságú tégla falak nyáron hűvösen, télen pedig melegen tartják a lakást.
Több személyes, fin szauna tusolóval, káddal és fitnesz gépekkel a tél elteltét könnyebbé teszi. Ezt szolgálja a 27 nm-es télikert is, ahonnan az 58,60 nm teraszra és a kertre lehet látni.
A pince kiválóan alkalmas élelmiszer és bor tárolására is.
A padlás felújítása megkezdődött, ezért a tetőtér beépítésére elő lett készítve.
A garázsban két kocsi is elfér.
A kertben egy mesterséges tó, gyümölcsfák, egy több, mint 100 éves diófa, pavilon alatti, kő padokkal ellátott bográcsos szalonnasütő található.

A ház két vagy három család részére is elegendő helyet biztosít.

A falu rövid története.
Árpás területét a bronzkori és a vaskori kelta népek lakták.
Később az I-V. században itt, az Arrabonát Savariával összekötő út mentén alakult ki Mursella nevű város.
A település nevét az oklevelek 1030-tól említik.
A falú büszkesége a 1251-ben épült román-gótikus templom, a kápolna és a harangláb még ma is gondozottan áll.

.Teljes körű hitel/CSOK/ LAKÁSTAKRÉK/ ügyintézéssel valamint biztosításkötési lehetőséggel állunk rendelkezésére forduljanak hozzánk bizalommal!
Keressen bennünket bizalommal! Horváth-Nagy Mária
.

  • összkomfortos
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021