40 500 000 Ft
337,5 E Ft/m2
  • Térkép
40,5 M Ft
337,5 E Ft/m2
  • Térkép
+36 20 551 8146
ReferensKremmer Krisztina
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Adony, 3 szobás

120 m2alapterület
3szoba
Újszerű állapotú
900 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Ha lakájos családi fészek álmai otthona, és nem szeretne felújítással bajlódni, akkor most, Adonyban megtalálta! Gyönyörű környezet, nagy terek.

Az otthon melegét gázfűtésen kívül vegyes tüzelésű kazán is biztosítja. A fűtés gazdaságosabbá tételéhez egy puffertartály is hozzájárul. Az egész házban padlófűtés a hálószobákban plusz radiátorok.

A földszinten található 2 hálószoba, amerikai konyha beépített bútorokkal, valamint a nappali. A fürdő mellett külön bejáratú a WC. Az emeleten egy csodaszép, világos, 30 m2-es hálószoba, mely - ha kell-, megosztható.

A közelmúltban a villanyvezetékek és a vízvezetékcsövek kicserélésre kerültek. Az egész ház egy éve teljes festésen esett át.

Az étkezőből nyílik a nyári délutánok pihenésre alkalmas helye, egy nagy, fedett terasz, itt található a pince lejáró is. Fedett gépkocsi beálló, melléképületek, tűzifa tároló, jól karbantartott kert is tartozik a házhoz, melyen bőven termő gyümölcsfák vannak. Az udvaron homokozó és kis sziklakert levendulával és gyönyörű virágokkal.

A ház tágas, világos, otthonos. A folyosón beépített bútorok. Kiépített riasztó rendszer.
A városközpont 5 percre, ott található az iskola, óvoda, orvosi rendelők. 6-os autópálya 2 percre.

Nyugodt, csendes környék, kedves szomszédokkal. A nagy udvar és a tágas terek miatt gyermekes családoknak szeretettel ajánlom.
Az ár, irányár.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023