49 900 000 Ft
744,8 E Ft/m2
49,9 M Ft
744,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Istvánmező, 3 szobás

67  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ÁRCSÖKKENÉS!!!!!!

3 SZOBÁS, CSENDES, FÖLDSZINTI LAKÁS ELADÓ A VÁROSLIGET SZOMSZÉDSÁGÁBAN, AZ ILKA UTCÁBAN!

VEGYE MEG, ALAKÍTSA ÁT ÉS ÉLVEZZE ÚJ, 3 SZOBÁS OTTHONÁT!

A megvételre kínált ingatlan a 14.kerületben, az Ilka utcában található. A Városliget közelsége előny, akárcsak számos tömegközlekedési eszköz, úgymint busz-metró-villamos-troli, melyekkel könnyen elérhető az ingatlan.

A társasház rendezett, jó állapotú, liftes, a közös képviselet folyamatosan újítja, modernizálja. Nemrégiben fejeződött be a tető korszerűsítése, valamint a ház függőfolyosóinak burkolása, korlátok festése.

Az eladó lakás a ház legalsó szintjén, utcaszinttől néhány lépcsőfokkal lejjebb helyezkedik el, bejárata a társasház szintjéről nyíló, zárt folyosóról nyílik. Erről a folyosóról nyílik még egy, a közvetlen szomszédos ingatlan, más nem használja ezt a teret.

A lakóingatlan 67 nm alapterületű, tulajdoni lap szerint 2 szobás, ám jelen kialakításában, 3 szobásnak tekinthető, hiszen a konyha a nappali részeként funkcionál. A zárt folyosóról belépve, az előszobába érkezünk, ahonnan az amerikai-konyhás nappali, 2 hálószoba, valamint a fürdőszoba nyílik. A nappalihoz egy kamra helyiség is tartozik.
A hálószobák belső kertre néznek, délnyugati tájolásúak, a nappali a társasház udvara felé tájolt.
A fűtésről gáz konvektorok gondoskodnak, a meleg vizet a fürdőszobában átfolyós gázüzemű vízmelegítő, míg a konyhában elektromos mini bojler biztosítja.
Jelenlegi tulajdonosa az elmúlt évben több korszerűsítést végzett az ingatlanban, laminált parkettával burkolta le az amerikai-konyhás nappalit, korszerűsítette a fürdőszobát, lecserélte a konyhabútort. Jelenlegi állapotában a lakás elsősorban befektetési célnak, kiadásra legalkalmasabb, ugyanakkor nagyobb ráfordítás, korszerűsítés után, hosszú távon szolgálhatja a benne lakók, fiatalok, idősebbek, de akár gyermekes családok nyugalmát is!
Az ingatlan tulajdon viszonya teljesen rendezett, akár azonnal birtokba is vehető. A lakáshoz több közös tároló is tartozik.

ÁTALAKÍTÁSI JAVASLAT!
A hirdetésben szereplő képek között talál meglévő és olyan alaprajzot, mely javaslatot ad, hogyan lehet legjobban kihasználni az ingatlan adottságait!
Mivel a konyha helyisége a legkevésbé világos és a legkisebb, így adódik, hogy a nagyobbik szobába vigyük be a konyhát, hálónak így az a helyiség tökéletesen megfelel, míg nappali-konyha-étkezőnek adja magát az első nagyszoba! Ebben a helyiségben akár teraszkapcsolat is kialakítható, hiszen a helyiség belső udvarra néz, mely kihasználható akár saját teraszként!!! A kamrából lehet fürdőszoba, előszoba területét lehet növelni a fal kijjebb tolásával, de ezek persze csak javaslatok, legyen Ön a döntéshozó!

Megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal, mivel kulcsom van, így rugalmasan tudom mutatni az ingatlant!

Irányár:
49.900.000 Ft

hirdetés
© 2018