Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8907077

-

31 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Hőszitvattyú
FŰTÉS
  • Építés éve 2024
  • Fűtés Hőszitvattyú
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Új Apartmanok, Bodensdorfban, az Ossiachi-tó Szabadstrandjánál (100 m) és a Gerlitzen Kabinos Felvonónál (5 km)!


Fedezze fel a legújabb üdülőközpontot, amely modern apartmanokat kínál az Ossiachi-tó partján, Karintiában. Az apartmanház csupán 100 méterre található a gyönyörű alpesi meleg vízű tótól (nyáron 27 Celsius), és 5 perces autóútra a Gerlitzen Alpe síközponttól. Az építkezés tervezett megkezdése 2024 ősz/tél.

Helyszín: Az Ossiachersee környéke széleskörű szabadidős tevékenységeket kínál az év minden szakában, beleértve a kerékpáros és túraútvonalakat, teniszpályákat és golfpályákat (12 pálya 30 percen belül). A Gerlitzen síterep körülbelül 65 km jól karbantartott pályával rendelkezik, míg a Bad Kleinkirchheim síterep mindössze 15 percnyire van. Villach városa 12 perc alatt elérhető autóval, Klagenfurt repülőtere, ahol számos nemzetközi járat is közlekedik (többek között London Gatwick és Rotterdam), pedig kevesebb mint 40 perc alatt elérhető. Ljubljana repülőtere Szlovéniában mindössze egy órányira található, további nemzetközi kapcsolatokkal.

Ingatlan: Az üdülő egy meglévő szálloda átalakításával jön létre, amelyet teljesen felújítanak és bővítenek. A gyönyörű tóra néző apartmanok 1-3 hálószobával rendelkeznek, mindegyik saját terasszal. Az üdülő tágas közösségi tereket és időtlen dizájnt kínál.

Használat: Ez a kiváló ingatlan NEM KÖTELEZŐ BÉRBEADÁSÚ, így a tulajdonos saját belátása szerint használhatja az apartmanját vagy kiadhatja azt. Az üdülőhely vonzereje miatt a fejlesztő évi 8%-os bérleti hozamra számít.

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International