Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8888951

Laurencsik János

450 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Udvari beálló
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma igen
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Idilli nyaraló a gyulai Városerdőben – ahol a természet és a kényelem találkozik


Képzeld el, ahogy reggelente a madárcsicsergésre ébredsz, és a teraszodon kortyolgatod a kávéd, miközben a friss, erdei levegő átjárja a tested-lelked. Ez a 40  m²-es, tágas és modern nyaraló a gyulai Városerdőben mindezt megadja – és még többet is. A 450 m²-es, parkosított telek teljes nyugalmat biztosít, ahol a növények öntözését ásott kút segíti. 2023 évben felújított, új fürdőszobás, részben műanyag nyilászáros, frissen festett földszintes nyaralót.


Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető, modern kényelmi szolgáltatásokkal felszerelt: DIGI TV, internet, hűtő-fűtő klíma, villany, vezetékes ivóvíz mind rendelkezésre áll. A tágas nappaliban található fatüzelésű cserépkandalló kellemes meleget biztosít a hidegebb hónapokban, így itt mindig meghitt hangulat vár.


A természet közelsége minden percben érezhető. A közelben található Mályvádi erdő, a Fekete-Körös magyarországi szakasza és a Tiszántúl érintetlen tájai ideálisak gyalog- és kerékpártúrákhoz. A Fekete-Körös szabadstrandja mindössze pár perc sétára van, ahol a forró nyári napokon felfrissülhetsz, és a folyón kajak- és kenutúrákat szervezhetsz. Emellett a környéken kiváló horgászhelyek várnak.


Az év minden időszaka varázslatos itt:


Tavasszal az ébredező természet illata tölti meg a levegőt, és a kert zöldbe borul.


Nyáron a Fekete-Körös közelsége és a terasz árnyas fái nyújtanak felfrissülést.


Ősszel a fák aranyló lombjai közt sétálva feltöltődhetsz, élvezve az erdő varázsát.


Télen a kandalló melege és a csendes, nyugodt környezet ad igazi menedéket.


Ez a nyaraló nem csak egy otthon, hanem egy életérzés, ahol a természet szépsége és a kényelem egyensúlyban találkozik. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget – lépj kapcsolatba velünk, és tapasztald meg a gyulai Városerdő nyújtotta varázst!

Térkép

A hirdető elérhetősége

makoiingatlanpont

Laurencsik János
+36 70 411