Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8907070

-

3000 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Fa
FŰTÉS
  • Belső szintek 3
  • Fűtés Fa
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Zalakaroson: természetközeli, 3 szintes tágas családi ház, ahol tökéletes nyugalomban találhatja meg Otthonát!


Fedezze fel ezt a páratlan lehetőséget Zalakaroson, a Bor és Tónai utca sarkán!


Több mint 3000 m²-es telken elhelyezkedő, háromszintes, 4 szobás ház várja új tulajdonosát, ahol a természet közelsége és a békés környezet találkozik. Az ingatlan minden szintje 63 m² alapterületű. A pinceszinten egy közösségi tér és borospince található, míg a középső szint nappalival, két tágas keleti fekvésű szobával, konyhával és fürdőszobával várja a lakókat. Az emelet külön lakrészként funkcionál, két hálószobával, nagy, keleti fekvésű erkéllyel, konyhával és fürdővel, mellékhelyiséggel. Minden szinten terasz vagy erkély biztosítja a kapcsolatot a természettel.


Az Otthon melege villannyal és fával történő fűtéssel biztosított, ablakai redőnnyel felszereltek. Itt valóban úgy érezheti, mintha örök nyaralásban élne – a nyugalom és a természet közelsége mindennapi kísérője lesz. Őzike, madárdal, gesztenyefák árnyéka és bőséges termések várják Önt! A szomszédok távol élnek, így a ház teljesen zavartalan, ugyanakkor a természet szinte a küszöbön van. A házat körülölelő csendes, zöld környezet tökéletes harmóniát teremt. Napi látogatók az őzikék, és a madárcsicsergés a mindennapok része. A hatalmas gesztenyefák és diófák árnyékában kellemesen hűsölhet a nyári melegben, míg ősszel bőséges termést gyűjthet be. Ez az ingatlan a természet szerelmeseinek igazi paradicsom.


Zalakaros egy bájos kisváros Magyarország délnyugati részén, Zala megyében, melyet leginkább gyógyvizeiről és fürdőjéről ismernek. A város híres a termálvizéről, amely a helyi fürdőkomplexum alapja, és amely számos egészségügyi problémára nyújt megoldást. A fürdőzés mellett Zalakaros ideális azok számára, akik pihenésre, kikapcsolódásra és természetközeli élményekre vágynak. Kiváló infrastruktúra: Zalakaros jól fejlett úthálózattal és könnyű megközelíthetőséggel rendelkezik, közel fekszik a Balatonhoz és a szlovén, osztrák, horvát határhoz. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hívjon most!

Térkép

A hirdető elérhetősége

MMingatlan

+36 30 271