Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8907069

-

29 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • Fűtés Elektromos
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Fedezze fel a BAYZ 101 világát: Legyen az Ön Otthona a Magasban!


Üdvözöljük a Danube Properties által megvalósított BAYZ 101-ben, ahol a luxus találkozik az égbolttal. Képzelje el, hogy egy darabot birtokol a híres dubaji látképből, és minden reggel a Burj Khalifa és Dubaj belvárosa lélegzetelállító panorámájával ébred. Ez a lenyűgöző lakóház a város egyik legmagasabb tornya, páratlan lakhatási élményt kínálva.


Ingatlan Kiemelések:


Kiváló Elhelyezkedés: A Business Bay szívében, könnyű hozzáféréssel a Sheikh Zayed úthoz, mindössze két perc sétára a Business Bay metróállomástól.


Látványos Kilátások: Csodálja meg a Burj Khalifa, Dubaj belvárosa és más ikonikus látnivalók lenyűgöző panorámáit.


Luxus Lakóterek: Válasszon teljesen berendezett stúdiók, 1, 2, 3 és 4 hálószobás apartmanok közül, néhány saját medencével az exkluzív életstílushoz.


Világszínvonalú Kényelem: Élvezze a legmodernebb létesítményeket, beleértve az edzőtermet, medencét, parkosított kerteket, sportlétesítményeket és concierge szolgáltatásokat.


Magas Színvonalú Befejezések: Minden egység prémium anyagokkal és elegáns kivitelezéssel készült, biztosítva a kifinomult lakóteret.


Rugalmas Fizetési Tervek: A Danube kényelmes fizetési lehetőségeket kínál alacsony foglalási díjakkal és havi 1%-os részletekkel.


Jövedelmezőség: 6 – 8 % p.a.


Árak:


Stúdiók: 1.180.000 AED-től (296.000 €) (kb. 29 m2, 20-35.emeleten)


1 Hálószobás Apartmanok: 2.164.000 AED-től (542.000 €)


2 Hálószobás Apartmanok Saját Medencével: 2.826.000 AED-től (708.000 €)


3 Hálószobás Apartmanok Saját Medencével: 4.603.000 AED-től (1.152.000 €)


Közösség és Kapcsolódás


A Business Bay híres a felhőkarcolóiról, stílusos apartmanjairól, irodáiról és luxus szállodáiról. A BAYZ 101 lakói világszínvonalú bevásárlási lehetőségeket, kifinomult éttermeket és végtelen szórakozási lehetőségeket találnak közvetlen közelben. Kulcsfontosságú látnivalók, mint a Burj Khalifa, City Walk, a Jövő Múzeuma és a Dubai Mall csupán percekre találhatók.


2 perc a Burj Khalifától


5 perc a City Walk-tól


1 perc a Business Bay Metrótól


5 perc a Jövő Múzeumától


3 perc a Dubai Mall-tól


8 perc a Dubai Frame-től


Biztonság és Életstílus:Dubaj híres magas biztonsági normáiról, így ideális hely a szakemberek és családok számára egyaránt. A Business Bay kiváló oktatási intézményekkel, egészségügyi szolgáltatásokkal és szabadidős lehetőségekkel várja lakóit, biztosítva a teljes körű életstílust.


Befejezés és Befektetési Lehetőség:


Befejezés: 2028 június


Stratégiai elhelyezkedésével, luxus kényelmével és rugalmas fizetési terveivel a BAYZ 101 kiváló befektetési lehetőséget kínál a világ egyik legdinamikusabb városában. Biztosítsa helyét a magasban, és tapasztalja meg a városi élet csúcsát.


További információkért, elérhetőségért vagy megtekintés lefoglalásáért lépjen kapcsolatba velünk még ma!


Várja Önt is a BAYZ 101-ben az álomotthona!

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International