28,8 - 135,8 MFt
 • 7 fotó
 • Térkép
28,8 - 135,8 MFt
+3620232 9766
Cordia Értékesítési Iroda Cordia Management
Telefonálok

Hirdetés

Akadémia Garden by Cordia

Budapest, IX. kerület Pápay István utca 7.

2021.03. átadás
272 / 306 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

Az Akadémia Garden elegáns, minimalista stílusú 9 emeletes lakóépülete 306 korszerű okosotthonnak biztosít helyet a garzontól az 5 szobás méretig. A legfelső szinten penthouse lakások kerülnek kialakításra. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, míg az emeletiekhez erkély tartozik. A biztonságos parkolásra kétszintes mélygarázsban van lehetőség.
A lakóépülethez közel helyezkednek el irodák és egyetemek is: a Soroksári úton számos irodaház található (Vodafone Magyarország Zrt., Morgan Stanley, K&H stb.), illetve sétatávolságra vannak a Semmelweis Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem épületei is. A kiváló elhelyezkedés értékálló befektetési lehetőséget kínál, az irodák és egyetemek közelsége könnyű kiadhatóságot biztosít.

Az Akadémia Garden a 9.kerületben épül a Pápay István utcában, mely a Soroksári útról nyíló, csendes mellékutca. Pár perces sétára található a 2-es villamos, a 23, 54, 55-ös buszok és a 918, 923, 979 és 979A jelzésű éjszakai autóbuszjáratok Haller utcai megállója. 10-15 perc alatt megközelíthető továbbá a 4-6-os villamos Boráros téri megállója, és az M3 metróvonal Klinikák és Nagyvárad tér állomásai is.
Az Akadémia Garden közvetlen környezetében számtalan kikapcsolódási lehetőség várja a lakókat. Sétatávolságra helyezkedik el a Művészetek Palotája, a Ludwig Múzeum, a Nemzeti Színház és a Budapest Park is. A Dandár Gyógyfürdő 2 utcányira, a kerékpárúttal kiépített, Duna-parti Gizella sétány karnyújtásnyira helyezkedik el, de az ittlakók élvezhetik a Kopaszi-gát közelségét is.

Az Akadémia Garden a Haller utca, Mester utca és Könyves Kálmán körút által határolt,
megújuló negyedben épül, amely aCorvin-negyed városrehabilitációjához
hasonlóan teljesen átalakul, modern lakókörnyezetet kínálva az itt lakóknak. A terület új ingatlanfejlesztésekkel ls új funkciókkal bővül, így a Közvágóhíd ikonikus kapuja, az azt díszítő szobrok és a védettséget élvező épületek megtartásával együtt üde színfoltot képviselnek majd a pesti oldalon.

  Parkolás

  teremgarázs beálló
  Nincs megadva

  Akadémia Garden by Cordia eladó lakásai

  ÁrVálassz
  MéretVálassz
  Szobák számaVálassz

  Környék bemutatása

  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020