Kiadó albérlet, SzombathelyKiadó albérlet, SzombathelyKiadó albérlet, SzombathelyKiadó albérlet, SzombathelyKiadó albérlet, SzombathelyKiadó albérlet, SzombathelyKiadó albérlet, SzombathelyKiadó albérlet, SzombathelyKiadó albérlet, SzombathelyKiadó albérlet, SzombathelyKiadó albérlet, Szombathely
Kiadó albérlet, Szombathely
0 Ft/hó
0,0 Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Kiadó albérlet, Szombathely
Kiadó albérlet, Szombathely
0 Ft/hó
0,0 Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 771 8947
ReferensSzalai Katalin
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó albérlet, Szombathely

150 m2alapterület
tégla építésű
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést


KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!

Rengeteg lehetőséget rejtő klimatizált iroda/irodák kiadók az ipari park területén, riasztó és kamerarendszerrel.

Egy egész első emeletnyi iroda kiadó az ipari parkban - amely 150 m2 alapterületű (bútorozottan vagy anélkül), de van lehetőség hosszabb távú bérletre egy-egy iroda igénylésesére szintén, melyek egyenként 75 m2 alapterületűek.

Női és férfi vizesblokk rendelkezésre áll a szinten, ahogyan teakonyha is.

További lehetőségeket nyújt még az épület, hisz tárgyaló állandó vagy akár ideiglenes bérlésére is van lehetőség - ebből kisebb és nagyobb méretben is választhat a leendő bérlő (földszinten 17m2, emeleten 53m2). Meetingek, kisebb konferenciák tökéletes helyszínéül szolgálhatnak.

Az országos optikai gerinchálózatra való direkt csatlakozásra is van lehetőség, így ez igen komoly internetes hátteret biztosíthat a bérlőnek! 

Raktározási lehetőségek is megoldott, legalább 6 méter belmagassággal rendelkező helyiségben polcrendszer biztosítja a tárolni valók helyét (2.100 kg teherbírás).

Parkolás a körbekerített, zárt udvaron lehetséges - ez egyeztetést igényel, mivel opcionálisan sokkal több helyet is tud biztosítani a terület, csak kialakítás és egyezség kérdése.

Bérleti díj: 9 Euro/m2/hó + rezsi

Az ingatlan fűtését saját gázkazán biztosítja, illetve minden helyiség klimatizált!

 

  • házközponti

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024