Kiadó 1+2 szobás albérlet Szeged a Marostői utcábanKiadó 1+2 szobás albérlet Szeged a Marostői utcábanKiadó 1+2 szobás albérlet Szeged a Marostői utcábanKiadó 1+2 szobás albérlet Szeged a Marostői utcábanKiadó 1+2 szobás albérlet Szeged a Marostői utcábanKiadó 1+2 szobás albérlet Szeged a Marostői utcábanKiadó 1+2 szobás albérlet Szeged a Marostői utcábanKiadó 1+2 szobás albérlet Szeged a Marostői utcábanKiadó 1+2 szobás albérlet Szeged a Marostői utcábanKiadó 1+2 szobás albérlet Szeged a Marostői utcábanKiadó 1+2 szobás albérlet Szeged a Marostői utcában
Kiadó 1+2 szobás albérlet Szeged a Marostői utcában
170 E Ft/hó
2,7 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Kiadó 1+2 szobás albérlet Szeged a Marostői utcában
Kiadó 1+2 szobás albérlet Szeged a Marostői utcában
170 E Ft/hó
2,7 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
ReferensRókuss Press Bt
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó 1+2 szobás albérlet Szeged a Marostői utcában

64 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Újszegeden, a Marostői utcában egy 2003-ban épült társasház emeletén egy több személynek is ideális lakás keresi hosszú távú albérlőit!
A 64 m2-es lakás elosztása tökéletes több lakó kényelmes együttélését is, hiszen a nappali + 2 szobás kialakítás a közös időtöltést, de a magánszférát is maximálisan lehetővé teszi. A nappali a konyhával egy légtérben található, így egy amerikai konyhás nappali a lakás központi helyisége, emellett 2 külön bejáratú hálószoba áll rendelkezésre.
A konyha egy külön kamrával egészül ki, így sokkal pratikusabban és diszkrétebben megoldható a tárolás. A nappaliból nyílik egy kávézáshoz is ideális méretű erkély.
A fürdőszobában egy nagy sarokkádat építettek be, a toalettet külön helyiségben alakították ki.
A lakószobák laminált parkettával burkoltak, a nappali és a vizes helyiségek járólaposak.
A fűtés cirkórendszerrel megoldott, gázkazán szolgáltatja a meleget és a melegvizet, a hőleadás radiátorokon keresztül biztosított. Nyári időszakban a klíma teszi kifogástalanná a tökéletes komfortérzetet, de az ablakokra redőnyöket is szereltek.
Minden közműfogyasztást saját óra mér, így a díjfizetés is saját fogyasztás után fizetendő. A havi közös költség összege 9.100,- Ft, mely már a szemétszállítás díját is tartalmazza.
T-Home által szolgáltatott TV-internet lehetőség adott a lakásban.
Elsősorban BÚTOROZATLAN állapotban kiadó a lakás, azonban szükség esetén, a tulajdonos meg tudja oldani a felszereltséget.
Hatalmas előnye ennek a lakásnak, hogy 2 db autóbeálló is tartozik hozzá, így több kocsi esetében is megoldott a biztonság.
A lakás mellett közvetlenül található bolt, lottózó, dohánybolt, és buszmegálló is kb. 80-100 méterre elérhető, Újszeged egyik központi részén helyezkedik el a lakás.
A bérleti díj 170.000,- Ft/hó + rezsi és 2 havi kaució megfizetése szükséges szerződéskötéskor. Beköltözés akár azonnal megoldható.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020