Kiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcábanKiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcában
Kiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcában
350 E Ft/hó
3,4 E Ft/hó/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Kiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcában
Kiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcában
350 E Ft/hó
3,4 E Ft/hó/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 371 2682
ReferensVásárhelyi Anett
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó 3+1 szobás lakás Szeged a Bocskai utcában

104 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Szegeden a Bocskai- Madách utca sarkán hosszútávra bérelhető modern, igényes és ízléses kialakítású, 104 m2 -es lakás. Ékszere a szobákat és a nappalit körbefutó- hasznos négyzetméterbe számolt- 30 m2 -es erkély. A 2019-ben átadott társasházat Török Csongor tervezte, összesen 40 lakás található benne. A társasház liftes, a lakás a 2. emeleten található.

Az amerikai konyhás nappali mellett étkező, 3 külön bejáratú szoba található, mely ideális, kényelmes életteret biztosít leendő laķóinak. A középső szoba gardróbnak lett kialakítva, az első hálóba érkezik a franciaágy és a harmadik hálóban kinyitható kanapé van. Az igényes fürdőszobában tusoló, fürdőkád, mosdó és WC található. A lakásban helyett kapott egy másik mellékhelyiség is.
A konyhaszekrény modern, minőségi anyagból készült. A mosogatógép, villanytűzhely sütővel és a hűtő, a lakás tartozékai. Az előszobában beépített szekrény került elhelyezésre.

A nyílászárók elektromos redőnnyel felszereltek. A közös helyiségek hidegburkolatot kaptak, a szobák parkettázottak.

A legmodernebb hőszivattyús technológia energiatakarékos és környezetbarát üzemeltetést tesz lehetővé, a lakásban padlófűtés van illetve szellőző rendszert építettek be.

A lakáshoz bérelhető egy garázs, 38 000 Ft/ hó áron.

2 havi kaucióval, azonnal költözhető, kisállat és dohányzás nem megengedett. Minimum bérleti időszak: 12 hónap.

  • Épület szint: 5. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024