Pécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakás
Pécs kiadó lakás
80 E Ft/hó
1,4 E Ft/hó/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Pécs kiadó lakás
Pécs kiadó lakás
80 E Ft/hó
1,4 E Ft/hó/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 30 403 6571
ReferensMarton András
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Pécs kiadó lakás

58 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Pécsen frekventált helyen, a Belvárosban, a Mártírok útján kiadó egy 3 emeletes társasház földszintjén egy 2 szobás, 58nm-es teljes körűen felújított lakás!
Az ingatlan észak-déli tájolású és rendkívül jó elrendezésű. 2 szobája parkettával burkolt és egybenyílik, többi helyisége szintén parkettával és linóleummal van burkolva. A fürdőszobát, ahol tágas kád található stílusos hidegburkolat teszi még hangulatosabbá. A bejárattól jobbra található egy nagy méretű kamra, amely akár tárolóként is használható a lakásban, ezzel megkönnyítve a pakolást. Az ingatlan gázkonvektoros fűtéssel rendelkezik, (így rezsiköltsége rendkívül kedvező,) bútorozatlanul kiadó, igény és stílus szerint berendezhető. A társasház egy belső udvarral rendelkezik, ahol játszótér is található. A parkolás közterületen ingyenes, de a belső udvar is kiválóan alkalmas erre.
A lakásban a dohányzás szigorúan tilos, kisállat tartása nem megengedett!!
Az albérletet mely 1 havi bérleti díj és 1 havi kaució megfizetését követően azonnal birtokba vehető, elsősorban fiatal párnak, egyedülálló dolgozó személyeknek, illetve 1 gyermekes családoknak ajánlom!

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020