Kiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobásKiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobásKiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobásKiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobásKiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobásKiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobásKiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobásKiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobásKiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobásKiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobásKiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobásKiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobásKiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobásKiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobásKiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobás
Kiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobás
85 E Ft/hó
1,5 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Kiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobás
Kiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobás
85 E Ft/hó
1,5 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 601 1125
ReferensDr Major Amira Ágnes
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó albérlet, Nagykanizsa, 2 szobás

55 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Harmadik emeleti, 54 nm-es szépen felújított, erkélyes, téglalakás, a csendes és parkosított Bartók Béla utcában legalább egy évre előre gondolkodó bérlőre vár.
Az ingatlan világos, napfényben fürdik. A hideg téli hónapokban bérlő az otthon melegét maga szabályozhatja a gázkonvektorok segítségével, így egy fillér sem vész kárba. A lakás helyiségei: közlekedő, benne beépített szekrényekkel, tágas nappali, hálószoba, konyha, fürdő, melyben a WC kényelmesen egyazon helyiségben található. A nagyobbik szobából 4,5 m2 szép nagy erkély nyílik.
Minden helyiség felújítva, a takarítás könnyű, mert a szobák parkettázva, a konyha, fürdő hidegburkolattal ellátva. Az egész ingatlan otthonos, tiszta és barátságos külsővel várja beköltözőket. A lakás bútorozott és gépesített, gáztűzhely, mikró, hűtő, fürdőszobai gázmelegítő, jó állapotú bojler, valamint a nappaliban internet beköthető csatlakozás jár hozzá.
A ház előtti parkolóban ingyenes a parkolás, a ház mögött fás zöldterület található. A bérlő 3 lakásonként közös használatú helyiségben tárolhatja a felesleges tárgyait, biciklijét.
Csak 5 perc az Interspar, a környéken sok a kis üzlet, szolgáltató is. Iskola, óvoda, orvos, gyógyszertár, 10 perc séta. Havi bérleti díj: 85.000.- + rezsiköltségek. A beköltözés 2 havi kaució és az első havi bérleti díj együttes befizetése után akár azonnal is lehetséges.
Az ideális bérlő egyedül vagy párban költözne, korrekt, nem dohányzik és nem tart háziállatot vagy hatalmas házibulikat a lakásban.
Érd: Duna House Iroda Nagykanizsa

Referencia szám: LK011439-IT

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023