Budapest, XIII. kerület Visegrádi utca
Budapest, XIII. kerület Visegrádi utca
160 E Ft/hó
3,1 E Ft/hó/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
160 E Ft/hó
3,1 E Ft/hó/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 20 577 4697
magánszemélyMolnár Rozália
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest, XIII. kerület Visegrádi utca

52 m2alapterület
1 és fél szoba
állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Bérbeadásra kínálunk Angyalföldön, a Visegrádi utcában találhatóelső emeleti 52 négyzetméteres egyedi gázfűtéses lakást.
A környék infrastuktúrája kiváló, a hármas metró Dózsa György úti megállója 5-8 perc séta, a Lehel piac egy metró megálló, a belváros metróval gyorsan elérhető.
A lakásban előszoba, amerikai konyhás nappali, két háló, fürdőszoba, külön WC, és előszoba található. A nappaliból kis erkély nyílik. A lakás napfényes, világos, az erkély és az ablakok a ház belső kertjére néznek.
Az egyik hálószoba az előszobából, a másik a nappaliból nyílik. A konyha és a fürdőszoba is rendelkezik ablakkal. A bejárati ajtó biztonsági zárakkal ellátott.
A lakás részben bútorozott, a konyha gépesített, az internet és kábeltévé csatlakozása ki van alakítva.
A közös költség 7 020.- Ft/hó a bérleti díj 160 000.- Ft/hó, a bérbeadó két havi letételét köti ki, a bérlet időtartama minimum egy év.
A bérbeadó két felnőtt személy számára szeretné kiadni a lakást, de gyermek költözése sem akadály. A lakás további albérletbe nem adható.
A dohányzás nem megengedett és kisállat költözése is kizárt.
Parkolni a ház közelében, közterületen lehet.

  • gáz (konvektor)
  • Tulajdonostól

Fix törlesztő részlet, kiszámíthatóság, biztonság és kedvező kamat: a Fundamenta Lakáshitel előnyei. Ráadásul, ha most legalább 4 millió Ft-ot igényelsz, 72 000 Ft-os egyösszegű jóváírást kaphatsz! www.fundamenta.hu

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019