Kiadó lakás Budapest, 2 szobásKiadó lakás Budapest, 2 szobásKiadó lakás Budapest, 2 szobásKiadó lakás Budapest, 2 szobásKiadó lakás Budapest, 2 szobásKiadó lakás Budapest, 2 szobásKiadó lakás Budapest, 2 szobásKiadó lakás Budapest, 2 szobás
Kiadó lakás Budapest, 2 szobás
160 E Ft/hó
1,9 E Ft/hó/m2
 • 8 fotó
 • Térkép
Kiadó lakás Budapest, 2 szobás
Kiadó lakás Budapest, 2 szobás
160 E Ft/hó
1,9 E Ft/hó/m2
 • 8 fotó
 • Térkép
+36 1 616 1634
ReferensAgenzia Monteverde Kft.
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó lakás Budapest, 2 szobás

85 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A Vérmező park szomszédságában, II. emeleti, frissen festett, világos, egyedi fűtéses, a Budai Várra néző lakás, jó állapotú, liftes társasházban.Az ingatlan központi részén található a jelenleg étkezőként funkcionáló hall, melyből elérhetjük az ablakos, káddal szerelt fürdőszobát, valamint a két szobát, melyek egyaránt tágasak (30 nm-es és 24 nm-esek), keleti fekvésűek, a nagyméretű nyílászáróknak köszönhetően pedig rendkívül világosak.A kényelmes méretű előszoba praktikus beépített szekrényekkel szerelt, melyek megkönnyítik a tárolást, rendszerezést. Ebből a helyiségből közelíthetjük meg a 11 nm-es, ablakos konyhát, valamint a szintén ablakkal rendelkező kamrát és wc-t.A lakás azonnal költözhető, kisállat tartása nem akadály.

A dohányzás nem megengedett.Elhelyezkedését tekintve is kiváló adottságokkal rendelkezik, 5 perces sétával elérhető a Déli pályaudvar, a Vérmező park, vagy a Városmajor park, számos bevásárlási, sportolási lehetőség, de 10 percen belül a Mom park, vagy a Mammut bevásárlóközpont is.  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  © 2021