Budapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobásBudapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobás
Budapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobás
160 E Ft/hó
2,9 E Ft/hó/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
Budapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobás
Budapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobás
160 E Ft/hó
2,9 E Ft/hó/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
+36 70 316 0840
ReferensZsiros Ildikó
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Budapest, lakás kiadó, Sasad, 2 szobás

55 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

AZ INGATLAN ELADÁS ALATT VAN, ÍGY CSAK HATÁROZATLAN IDŐRE BÉRBEADÓ, AKÁR NÉHÁNY HÓNAPRA IS.

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben, Sasadon, a természetvédelmi terület mellett, társasházas, családi házas, parkos környezetben, csendes, nyugodt részen található. A környék közlekedése és tömegközlekedése kiváló. Gépkocsival könnyen megközelíthető, de a közelben közlekedik számos buszjárat, mellyel vagy Újbuda központjához, így az M4 állomásához vagy Dél-Buda fő csomópontjaihoz érhetünk. Infrastrukturálisan jól ellátott, a közeli Gazdagréti lakótelepen minden üzlet és szolgáltatás a rendelkezésünkre áll. Az M1-M7 autópálya pedig gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). Az itt lakók kikapcsolódását parkok, játszóterek segíti. A környék tiszta, jó levegőjű, rövidebb-hosszabb sétákra kiválóan alkalmas.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű lapos tetős társasház földszint + 3 emeletes (lift nincs), 10 lakásos, a 70-es évek végén épült. A társasházat folyamatosan karban tartják, jó állapotú, tiszta, rendezett. A lépcsőházi ablakok cseréje és a bejárati ajtó cseréje megtörtént.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A JÓ ÁLLAPOTÚ, kitűnő beosztású, CSENDES, ZÖLDRE NÉZŐ kilátással rendelkező, NAPOS, délkelet-délnyugati fekvésű, 55nm-es, 2 külön és egymásba is nyíló szobás, ERKÉLYES lakás az épület 3. emeletén található, bejárata a zárt lépcsőházból nyílik.
A bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk. Az eredeti, tömörfa fa parkettával burkolt nagyméretű szobák, zöldre néznek, gyönyörűen benapozottak. A nappaliból nyílik egy jól használható loggia. A konyha és a fürdőszoba egyaránt nagy ablakkal rendelkezik. A wc külön nyílik, valamint egy előszobából nyíló kamra/tároló is kialakításra került.
A hidegburkolatok részlegesen cseréve lettek, az előszobában, konyhában és wc-ben teljesen újak. A szaniterek egy része is új, továbbá a lakás frissen festett. Az ablakok eredeti fa nyílászárók. A fűtést gázkonvektorok, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. Szélső lakás lévén csak egy falszomszédja van, a nappali felől, valamint ez a szoba plusz egy déli ablakkal rendelkezik.
A lakást kifejezetten ajánlom kisgyermekes pároknak is.
Az ingatlan azonnal beköltözhető, azonban eladás alatt van, így határozatlan időre bérbeadó, akár néhány hónapra is, 2 havi kaucióval, bútorozatlanul. Konyhabútor gáztűzhellyel természetesen még kerül a lakásba.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 55 nm
- Nappali: 21,6 nm
- Szoba: 12,7 nm
- Konyha: 5,1 nm
- Fürdő: 6,1 nm
- Wc: 1 nm
- Előszoba, közlekedő: 4 nm
- Kamra: 1 nm
Belmagasság: 2,7 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gázkonvektorok, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. Egyedi mérésre alkalmas vízóra felszerelésre került.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség kb. 15.000 Ft, amely magába foglalja a ház üzemeltetési költségeit, és a felújítási alapot.
Saját víz-, gáz-, villanyóra van.
PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen ingyenes, kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.
BÉRLET FELTÉTELEI:
Az ingatlan azonnal beköltözhető, azonban eladás alatt van, így határozatlan időre bérbeadó, akár néhány hónapra is, 2 havi kaucióval.
Bérleti díj: 160.000 Ft/hó + rezsi
-
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 3.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020