Budapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteres
99 E Ft/hó
3,3 E Ft/hó/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteres
99 E Ft/hó
3,3 E Ft/hó/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 1 701 2713
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensKálny Csaba
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Budapest kiadó lakás Palotanegyedben a Baross utcában, 30 négyzetméteres

30 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

8. Kerületben a Baross utcában közel a a József körúthoz , / 5 perc sétára / kiadó egy 1 szobás 3. emeleti , frissen felújított 30 nm-es + 10 nm galériás cirkó-fűtéses ingatlan. A lakás teljes körűen fel lett újítva , műanyag nyílászárós , bútorozott és gépesített. Az ingatlanban a felújítás után még senki nem lakott , minden új benne. Az ingatlan bérleti díja : 100 Ezer Ft/hó. + Fix 38 Ezer Ft. a rezsi/hó. A rezsi minden fogyasztást tartalmaz: közösköltség , víz , villany , gáz , kábeltévét.

A lakás egy főnek kiadó.Kisállat tartása nem megengedett. Közlekedés kiváló: 4-es 6-os villamos , 2-es , 3-as metró , 9-es busz , 72-es , 83-as troli pár percre.

Érdeklődni: Kálny Csaba.

Tel.: .

  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020