Budapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteres
660 E Ft/hó
7,3 E Ft/hó/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteres
660 E Ft/hó
7,3 E Ft/hó/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 157 0231
ReferensP
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Kertész utcában, 90 négyzetméteres

90 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

KIADÓ 3 SZOBÁS 90 m2-es NAGYPOGÁRI LUXUS LAKÁS a VII. kerületben a Zeneakadémia mellett!

Bérleti díj: 660.000 Ft/hó

A Liszt Ferenc tér szomszédságában a Liszt Ferenc Zeneakadémia mellett, kiadó egy 3 szobás, igényesen berendezett, amerikai konyhás, magas belterű, tágas, nagypolgári luxus lakás. A lakás az első emeleten található. Teljes felújításon esett át az elmúlt évek során, egyedi design megoldásokkal lett átépítve és berendezve. A lakás tökéletesen alkalmas akár hosszabb távú bérlésre. Elhelyezkedése miatt azoknak ajánlom, akik a belvárosban laknak és szeretik a nyüzsgést. Továbbá kiváló lehetőség egyben iroda kialakítására is az ingatlan (A tulajdonos nagyon rugalmas, profi projektort és plusz székeket is beszerzett előre, tehát egy fuvarral megoldható a bútorok cseréje). Csendes udvarra és belső udvarra néznek az ablakok, nem forgalmas utcákra.

EXTRÁK
- beépített borhűtő
- beépített hangrendszer
- tükör infrapanel
- egyedi beépített szekrények
- teljesen felszerelt, modern gépekkel ellátott konyha
- luxus minőségű alapanyagok

IDE MÁR CSAK BEKÖLTÖZNI KELL!

A lakás fenntartása rendkívül alacsony.
2 havi kaució és az első havi bérleti díj megfizetése után akár azonnal költözhető az ingatlan.

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk.

Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024