Budapest, VI. kerület Liszt Ferenc térBudapest, VI. kerület Liszt Ferenc térBudapest, VI. kerület Liszt Ferenc térBudapest, VI. kerület Liszt Ferenc térBudapest, VI. kerület Liszt Ferenc térBudapest, VI. kerület Liszt Ferenc térBudapest, VI. kerület Liszt Ferenc térBudapest, VI. kerület Liszt Ferenc térBudapest, VI. kerület Liszt Ferenc térBudapest, VI. kerület Liszt Ferenc térBudapest, VI. kerület Liszt Ferenc térBudapest, VI. kerület Liszt Ferenc térBudapest, VI. kerület Liszt Ferenc térBudapest, VI. kerület Liszt Ferenc tér
Budapest, VI. kerület Liszt Ferenc tér
2 200 EUR/hó
20,0 EUR/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest, VI. kerület Liszt Ferenc tér
Budapest, VI. kerület Liszt Ferenc tér
2 200 EUR/hó
20,0 EUR/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 444 5092
ReferensKovács Dávid
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest, VI. kerület Liszt Ferenc tér

110 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kiadó tágas három hálószobás lakás az első emeleten, egy bájos erkéllyel, közvetlenül a Liszt Ferenc tér szívében. Ez az elegáns lakás egy gondosan karbantartott, lifttel felszerelt, történelmi épületben található, amely büszkélkedhet a klasszikus építészeti stílussal.

A lakás egyedülálló kilátást kínál: egy hálószoba a csendes belső udvarra néz, míg a másik kettő a pezsgő Liszt Ferenc térre nyílik. Két jól felszerelt fürdőszobával rendelkezik - az egyikben kád, a másikban zuhanyzó található -, valamint külön WC is rendelkezésre áll a kényelmes használathoz. A konyha étkezővel, egy meghitt erkéllyel, és a nappali, a Liszt Ferenc tér pompás kilátásával, lenyűgöző központi pontot alkotnak. A lakás friss felújítása biztosítja, hogy stílus és modernitás találkozzon benne.

Azonnal költözhető!

  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024