Kiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobásKiadó lakás, Budapest, 2 szobás
Kiadó lakás, Budapest, 2 szobás
165 E Ft/hó
4,1 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás, Budapest, 2 szobás
Kiadó lakás, Budapest, 2 szobás
165 E Ft/hó
4,1 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 968 0566
ReferensKirály Mónika
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó lakás, Budapest, 2 szobás

40 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Frissen felújított, igényes lakás kiadó!

A KÖRNYÉKRŐL:
Budapest VI. kerületében a Dessewffy utcában található az ingatlan. Kiváló közlekedés, és remek infrastruktúra jellemzi a környéket. A belváros közelsége garantálja, hogy séta távolságra megtalálunk mindent, amire a mindennapokban szükség lehet, továbbá a kikapcsolódási és szórakozási lehetőségek is adottak. Mozik, színházak múzeumok, éttermek, mind megtalálhatók séta távolságra.

A HÁZRÓL:
Az 1960-as években épült fszt.+4 szintes téglaház, 20 éve volt felújítva, de folyamatosan karban tartott, gondozott, nagyon szép állapotban van. A külső homlokzat jó állapotú, hangulatos a belső udvar, igazán impozáns, belvárosi ház, ahol működik kaputelefon, és van lift, ami régebbi ugyan, de felújított.

A LAKÁSRÓL:
A dél-nyugati tájolású ingatlan, a ház függőfolyosójáról közelíthető meg, ami a 4. emeleten kapott helyet. A 39 nm-es 1+1 szobás lakás, 2020-ban teljeskörű felújításon esett át melynek keretein belül, a villamoshálózatot újra húzták, a teljes víz és csatornahálózatot kicserélték, vadonatúj fa ablakokat és biztonsági bejárati ajtót szereltek be. A teljes falazatot megújították, vakolat csere történt, és frissen van festve, a lakás minden helyisége. A szobákban és a vizes helyiségekben is megújultak a padló burkolatok. A frissen kialakított amerikai konyha, új garanciális gépekkel lett felszerelve. A szép falak megőrzése céljából az internet és a tv kiállás falba rejtett. A tusolós ablakos fürdőszobában található a WC, a fürdő ablaka lichthofra néz, így jól szellőztethető.
A lakásban a közös költség 27.000 Ft/hó, ez az összeg tartalmazza a fűtés költségét, és a vízdíjat is. Igény szerint vízóra felszerelhető a lakásban. A fűtésről házközponti kazán gondoskodik, a megfelelő komfort érzetet a lakásban felszerelt elektromos hűtő-fűtő klíma biztosítja.
Tároló nincs a lakáshoz, parkolásra az utcán, közterületen van lehetőség, a környék fizetős övezet, de kerületi lakosok, éves minimális díj megfizetése ellenében, ingyen parkolhatnak.

BÉRLET FELTÉTELEI
A lakás minimum 3 hónapra bérelhető, a dohányzás nem megengedett, kisállat nem hozható. Szerződéskötés után, 2 havi kaució megfizetése ellenében azonnal birtokba vehető.
A BudaPrime Ingatlancsoport rövid, közép és hosszútávú kiadási lehetőségeket kombinálva, teljes körű Ingatlan üzemeltetési szolgáltatást is végez, ami extra kényelmet jelent a bérlőknek és biztonságot nyújt a megbízóknak.
Bízza Ránk ingatlanügyeit!
Buda Prime Ingatlancsoport

Bérleti díj: 165.000 Ft+rezsi (fix 35.000)/hó

  • Épület emelet: 4.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021