Budapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteres
227 E Ft/hó
3,7 E Ft/hó/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteres
227 E Ft/hó
3,7 E Ft/hó/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 20 582 0705
ReferensParlament
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest kiadó lakás Belvárosban a Petőfi Sándor utcában, 62 négyzetméteres

62 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest V. kerület Váci utcánál, a Petőfi Sándor utcában kiadó egy frissen, prémium minőségben felújított 62 m2-es amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba, hálószoba, előszoba, gardrób beosztású, napfényes, utcára néző lakás.
INGATLAN HELYSZÍNE:
Kiemelt környezetben, Budapest legértékesebb kerületének díszburkolatos mellékutcájában helyezkedik el a kiadó ingatlan. Sétatávolságra található többek közt: Váci utca 1 perc, Vörösmarty tér-Duna part 4 perc. Nagyon jó a tömegközlekedés, Ferenciek téri 3-as Metró, Deák téri Metro vonalak, 4-5 perc alatt elérhetőek.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A klasszikus hangulatú 4 emeletes ház kitűnő állapotban van, köszönhetően a rendszeres felújításoknak. A lakás a harmadik emeleten helyezkedik el, ezért rendkívül világos. A lépcsőházban felújított lift üzemel. A lakóközösség csendes kulturált.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 62 m2-es ingatlan felújítása a napokban fejeződött be. Megújultak a vezetékek, nyílászárók, új egyedi gázfűtés, burkolatok, légkondicionálás, hangulat fények lettek beépítve. Válogatott, magas minőségű anyagok és gépesített konyhabútor kerültek beépítésre. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a belváros lüktetését és egy csendes, modern otthont keresnek mindenhez közel. Háziállat, dohányzás nem megengedett.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet energiatakarékos Remeha kondenzációs kazán biztosítja. A hő leadás padló és radiátorfűtéssel történik.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 14.000 Ft/hó, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, a szemétdíjat, a takarítást, a közös villanyfogyasztást és lift használatot.
Villany: mérőóra szerint
Internet: megbeszélés szerint
Bútorozás: megállapodás szerint
Bérlet időtartama: min. 1 év
PARKOLÁS:
Ház előtt az utcán fizető övezetben van lehetőség, esetleg a közeli mélygarázsban.
Kaució: 2 havi bérleti díj
Bérleti díj: 275.000 Ft
Összes rezsi: kb: 25.000 Ft
Kizárólag irodánk kínálatában!
Rugalmasan megtekinthető, kulcs az irodában.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019