Budapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteres
320 E Ft/hó
6,8 E Ft/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteres
320 E Ft/hó
6,8 E Ft/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 437 8401
ReferensMajor Bettina
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest kiadó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen a Vaskapu utcában, 47 négyzetméteres

47 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Exclusive, erkélyes, A+++ energiatakarékos lakás kiadó!

Budapest IX. kerületének, folyamatosan fejlődő részén, a Duna parttól és a Müpa-Nemzeti Színháztól mindössze egy 10 perces sétára, egy csodálatos lehetőség várja azonnal költözni vágyókat:
Egy vadonatúj, teljesen felszerelt, minden igényt kielégítő bútorozott 47nm-es lakás kiadó. Itt tágas terek, fényárban úszó szobák és minden kényelem egy helyen található.
Csak személyes tárgyainkat kell magunkkal hoznunk, és azonnal otthon érezhetjük magunkat ebben az igényesen berendezett lakásban, melyet profi home-stager rendezett be.
A lakás tágas erkélye ideális helyszín kávézásra, étkezésre vagy akár egy jó beszélgetésre is. A 8 m2 nagy térrel rendelkező terasz nemcsak a pihenésre és étkezésre szolgál, hanem akár biciklink vagy más tárgyak tárolására is alkalmas.
Az amerikai konyha és nappali praktikuma egy térben lévő kényelme szolgálja a közös étkezés és relaxációs programokat, míg a nappaliból nyíló hálószoba egy külön helyiséget teremt a gondtalan, csöndes pihenésre.
Kiváló közlekedési lehetőségek garantáltak: több fő csomópont is könnyen megközelíthető a közelben, mint például a közvágóhíd vagy a Boráros tér. Lurdy bevásárlóközpont a szomszédos utcában található.
Corvin pláza kevesebb mint 20 perc alatt elérhető gyalogosan.
A modern lakás elektromos redőnnyel, mennyezeti hűtő-fűtő klímával és teremgarázzsal rendelkezik. Azok számára, akik az igényesség és környezetkímélés hívei, méltán választhatják lakásuknak ezt a csendes helyen lévő praktikusan berendezett lakást.

A teremgarázs hely bérleti díja: 25.000 Ft/hó

Dohányzás és kisállat nem megengedett!

Azonnali költözéssel: 2 havi kaució és 1 havi bérlet fizetendő

Ha egy modern, kényelmes és központi elhelyezkedésű lakásban szeretnénk élni, akkor ez a lehetőség tökéletes választás fiataloknak, diákoknak, a környéken dolgozóknak. Ne habozzon, és éljen a lehetőséggel, hogy részese lehessen ennek a fejlődő, ámde csendes városrésznek!

Bérleti díj: 320.000 Ft

Refszám: 9813

Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!

Ha épp nem tudom felvenni, visszahívom.

KERESŐ ÜGYFELEINKNEK KÖZVETÍTŐI SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJTALAN
Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük.

  • Épület emelet: 4.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024