Kiadó lakás, Budapest, 4 szobásKiadó lakás, Budapest, 4 szobásKiadó lakás, Budapest, 4 szobásKiadó lakás, Budapest, 4 szobásKiadó lakás, Budapest, 4 szobásKiadó lakás, Budapest, 4 szobásKiadó lakás, Budapest, 4 szobásKiadó lakás, Budapest, 4 szobásKiadó lakás, Budapest, 4 szobásKiadó lakás, Budapest, 4 szobásKiadó lakás, Budapest, 4 szobásKiadó lakás, Budapest, 4 szobásKiadó lakás, Budapest, 4 szobásKiadó lakás, Budapest, 4 szobásKiadó lakás, Budapest, 4 szobásKiadó lakás, Budapest, 4 szobás
Kiadó lakás, Budapest, 4 szobás
600 E Ft/hó
4,7 E Ft/hó/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás, Budapest, 4 szobás
Kiadó lakás, Budapest, 4 szobás
600 E Ft/hó
4,7 E Ft/hó/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 815 2510
Referens Dr. Vincellér Zsuzsa
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó lakás, Budapest, 4 szobás

128 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A belváros egyik közkedvelt sétálóutcájában egy minimál stílusban felújított 128 nm-es 4 szobás lakást kínálunk kiadásra. 

A lakásba belépve először az előtérbe, onnan az amerikai konyhás, étkezős tágas nappaliba jutunk. Innen , de az előszobából is megközelíthető egyik hálószoba és egy fürdőszoba, valamint az előtérből egy másik hálószoba is nyílik. Ugyancsak az előtérből jutunk át a lakás másik részébe, ahol a 3. hálószobát, egy gardróbszobát és külön fürdőszobát találunk szaunával. Ezen kívül van mosószoba meg egy vendégmosdó. 

Konyhája gépesített, minden fürdőszobában WC, egyikben pedig bidé meg zuhanyzó, a másikban jakuzzi található. Minőségi nyílászárókkal felszerelt, riasztóval ellátott lakás a belváros szívében, közel a Váci utcához.

Ára:  Netto  2000 euro/ hó 

Érd: Cserei Noémi 

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 4.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023