Balatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrészBalatonföldvár kiadó házrész
Balatonföldvár kiadó házrész
250 E Ft/hó
2,5 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Balatonföldvár kiadó házrész
Balatonföldvár kiadó házrész
250 E Ft/hó
2,5 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 428 2525
ReferensGyarmati László
Telefonálok

Kiadó házrész
Balatonföldvár kiadó házrész

100 m2alapterület
3szoba
állapotú
60 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

A kiadó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Balatonföldváron kiadó hosszú távra egy családi ház emeletén található, több mint 100 m2-es, 3 szobás, külön bejáratú lakás. A minimum egy évre kiadó ingatlanért a tulajdonos havi 250.000.-Ft-ot kér, plusz a lakásra számított rezsi költséget. Szerződéskötéskor két havi bérleti díj + egy havi kaució fizetendő (tehát: 750.000.-Ft). Az albérlet a város központjában található, a közelben minden fontos intézmény megtalálható, a vasútállomás és a Balaton 800 méter.
Ezen az ingatlanon túl több, mint 3.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton Déli partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?)
Amennyiben a balatonföldvári, hosszú távra kiadó első emeleti lakás, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
- Irodánkban teljes körű ügyintézés!
- Hétvégén is állunk rendelkezésére!
LIDO HOME – Ingatlanok egy életen át!

  • házközponti

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024