Csesztreg kiadó családi házCsesztreg kiadó családi házCsesztreg kiadó családi házCsesztreg kiadó családi házCsesztreg kiadó családi házCsesztreg kiadó családi házCsesztreg kiadó családi házCsesztreg kiadó családi házCsesztreg kiadó családi házCsesztreg kiadó családi házCsesztreg kiadó családi házCsesztreg kiadó családi házCsesztreg kiadó családi ház
Csesztreg kiadó családi ház
3,5 E Ft/hó
43,75 Ft/hó/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Csesztreg kiadó családi ház
Csesztreg kiadó családi ház
3,5 E Ft/hó
43,75 Ft/hó/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 361 7576
ReferensHajdú József
Telefonálok

Kiadó családi ház
Csesztreg kiadó családi ház

80 m2alapterület
2szoba
Felújított állapotú
2000 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

A kiadó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Csend és a nyugalom szigete, Csesztreg- Kerkaújfalú talán az ország egyik legkisebb falva. Zala megyében, a Göcsej, Hetés, és az Őrség hármas érintésében található.
A 20 főből álló barátságos ember által lakott apró falu valóban csendes, hiszen átmenő forgalom nincs, lévén, hogy a közút a település mellett halad el, a Kerka folyón túl.
Ebbe az idilli képbe illő helyen várjuk, hogy megpihenjen, a tájegység egyik legszebb parasztházában, amely az igényes felújítás ellenére megőrizte az 1900- as évek elejének hangulatát, hiszen abban az időben épült.
A frissen felújított parasztház alkalmas családok, baráti társaságok pihenésére, kisebb rendezvényekre, leány és legény búcsúkra, belföldi nászutakra, találkákra, nyugdíjas találkozókra, horgászok, vadászok megpihenésére,hosszú hétvégékre,karácsonyra,szilveszterre húsvétra,stb. A ház állatbarát.A ház egyedül álló,szomszédok nincsenek,a házikó ezért is kiválóan alkalmas kivül belül, csendre és nyugalomra vágyóknak de bulizni szerető társaságoknak is mivel nem zavarnak senkit.
Az udvarban van egy 40m2-méteres kiülő amiben aludni is lehet a nyári forró éjszakákon,és van bent kemence, tv,házi mozi,bőr sarokülő,hűtő,konyha szekrény,tűzhely,stb.
A falucskát körbe övező patakok,rétek,erdők és halban gazdag tavak várják kedves vendégeinket..Dél felé indulva 10 km-re Lenti városában, külföldiek által is szívesen látogatott termálfürdő, lovaglási lehetőség, és a fürdőtől induló erdei kisvasút várja a vendégeket. A kisvasút szezonálisan menetrendszerűen közlekedik, mintegy 25 km-en át, egészen Kistolmácsig. A közeli Szlovénia 5 perc autóútra van. Észak felé indulva hamar elérhető az Őrség, mely országunk egyik gyöngyszeme.
Csend,nyugalom,friss levegő,tollas ébresztő óra,rigó fütty,tücsök ciripelés,vadleskelődés,kirándulások,gombászás,horgászás,kerékpározás,stb.
Ez egy vendégház,további infot a www.kerkavendeghaz.hu oldalon találnak.
ui:

Jöjjön és töltsön el pár felejthetetlen napot nálunk és élvezze vendégszeretetünket. Nyugodt, csendes utcában lévő apartmanunkban felüdülés lesz minden eltöltött perc.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024