Budapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobásBudapest családi ház kiadó, 6 szobás
Budapest családi ház kiadó, 6 szobás
745 E Ft/hó
4,2 E Ft/hó/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Budapest családi ház kiadó, 6 szobás
Budapest családi ház kiadó, 6 szobás
745 E Ft/hó
4,2 E Ft/hó/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 70 518 5463
ReferensKéki Mónika
Telefonálok

Kiadó családi ház
Budapest családi ház kiadó, 6 szobás

176 m2alapterület
6szoba
Újszerű állapotú
775 m2telekméret
A kiadó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budapesten a X kerületben (Óhegyen) kiadásra kínálok egy családi házban lévő két külön bejáratú lakást, melyhez tartozik egy szuterén, és egy raktár épület, az ingatlant most csak cégek részére telephelynek és irodának kiadó!

Várjuk azon cégek jelentkezését, akik szeretnének egy telephelyet, ahol két külön iroda tud működni egyszerre, vagy ebből az egyiket lakás céljára használják, ezen felül, van egy szuterén rész mely az udvarról, és az utcáról is megközelíthető. A telken ezen felül található egy 80 nm-es raktárhelyiség, mely kiválóan megközelíthető egy nagykapun keresztül. A telken belül 4-5 kocsi tud parkolni egymás mögött. Az 1-es számú lakás földszinti 2021-ben lett teljesen felújítva még senki nem használta. A 3-as számú lakás az emeleten található, mely jó állapotú. Mind két lakás 88 nm-es külön villany, és gázórával ellátott, egyedül a lakásokhoz tartozó vízóra az melyből egy van. Az ingatlant hosszú éveken keresztül telephely és irodaként működött.

Ajánlom olyan cégek részére, akik szeretnének egy telephelyet, mely egy kényelmes családi házas övezetben található, lehetőség van ott lakásra is és szükségük van raktárhelyiségre is.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem, hívjon, szívesen megmutatom.

Referencia szám: M204908

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022