Kiadó ház, Németvölgy, Budapest, 5 szobásKiadó ház, Németvölgy, Budapest, 5 szobásKiadó ház, Németvölgy, Budapest, 5 szobásKiadó ház, Németvölgy, Budapest, 5 szobásKiadó ház, Németvölgy, Budapest, 5 szobás
Kiadó ház, Németvölgy, Budapest, 5 szobás
59 E Ft/hó
7,4 E Ft/hó/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Kiadó ház, Németvölgy, Budapest, 5 szobás
Kiadó ház, Németvölgy, Budapest, 5 szobás
59 E Ft/hó
7,4 E Ft/hó/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 20 999 2717
ReferensWork House Kft.
Telefonálok

Kiadó ház
Kiadó ház, Németvölgy, Budapest, 5 szobás

8 m2alapterület
5szoba
Újszerű állapotú
500 m2telekméret
A kiadó ház leírása Jelentem a hirdetést

Kiadó szoba XII. ker. Böszörményi úton a Délinél
XII.ker-ben Délinél szoba kiadó 59,5eFt+29e rezsi 1 főre Ft. Kaució 1 hó, anélkül +10% felár. megnézés 7-16h (nem közvetítő), info: 20-9444900 7-20-ig vagy viber, WhatSapp, üzenet 0-24-ig.


Foglaló:

Amennyiben megtekintés során kiválaszt egy szobát, de nem áll rendelkezésre a teljes díja, akkor némi foglalóval (pl. 5-25e.ft-al) azt előre meghatározott ideig (pl.5 napra) lefoglalhatja - így az addig az ideig másnak nem lesz kiadva. Fontos, hogy a bérbevevő hibájából (pl.nem fizetés) meghíúsuló megállapodás esetén a foglaló nem jár vissza.


Kaució feltételek:

A kaució alapesetben 1 havi bérleti díj összege - mely a szerződés feltételei szerint annak lejártakor visszajár, anélkül a havidíj 10%-al magasabb. Utóbbi esetben ez felmondáskor nem jár vissza, mivel ez nem kaució, hanem az anélküli bérlet felára.


Havidíj fizetése több részletben:


- A szobák bérlete havi alapú (mértékegysége 1 naptári hónap), és a szerződés dátumát megelőző naptári napon esedékes (pl.8.-i szerződésnél 7.-e), viszont lehetőség van két - vagy egyedi esetben és megállapodással - több részletben történő fizetésre is.
15 napos fizetés esetén az első részlet a szerződés napján, a második pedig a szerződés 10.napjáig esedékes - azaz itt nem kétheti bérletről, hanem a havidíj 2 részletben történő fizetéséről van szó, melynek plusz költsége 5e.ft/fizetési alkalom. Amennyiben 15napon belül rendezi a két hetet követő teljes hónapot, azaz egész havi fizetésre áll át, úgy a 2 heti felár a havidíjban jóváírásra, beszámításra kerül. Napi bérletre nincs mód.

  • házközponti

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023