Budapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadva
Budapest, I. kerület cím nincs megadva
280 E Ft/hó5,1 E Ft/hó/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Budapest, I. kerület cím nincs megadva
Budapest, I. kerület cím nincs megadva
280 E Ft/hó
5,1 E Ft/hó/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 426 2652
ReferensKalmár Gabriella
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás

Budapest, I. kerület cím nincs megadva

55 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A Naphegyen, a Gellérthegy utca leghangulatosabb részén kínálunk hosszú távú bérletre egy nettó 53 nm-es, második emeleti, frissen felújított lakást kilátással a Várra és a Tabán fáira, lilftes társasházban. A lakás kiváló elhelyezkedésű, csendesebb; világos, dél-délkeleti ablakaiból és erkélyéről szemben a parkra, balra a teljes királyi palotára nyílik gyönyörű rálátás.
A lakásban előtér, erkélykapcsolatos nappali, hálószoba, zuhanyzós fürdő, szeparált, étkezős konyha, külön WC, és kamra taláható. A kb. 4 nm-es erkély a nappali és háló előtt is húzódik, a konyha ablakos, nyugati fekvésű a belső kert felé. A konyha teljesen berendezett egyedileg gyártott konyhabútorral, magas színvonalú műszaki berendezésekkel. A komplett felújítás során az elektromos vezetékektől, a külső és belső nyílászáróktól a burkolatokig mindent kicseréltek a tulajdonosok, a mostani bérlő lesz az első használó. Kiváló minőségben és finom ízléssel, praktikus beépített bútorokkal újították fel az otthont, jelenleg bútorozatlan. Több éves bérleti szerződés esetén bútorozva is kiadó, ebben az esetben a bérleti díj 310.000 Ft/hó. A bérleti díj bútorozatlanul 280.000 Ft/hó.
A lakás légkondicionált, fűtése házközponti, a közös költség 36e Ft/hó, a UPC biztosítja a kábeltévét és az internetet. Parkolás az utcán megoldható. Központi elhelyezkedésű, mégis nyugodt környezetre néző, igényes, kiváló beosztású otthon.
 
mutass többetmutass kevesebbet

  • lift van
  • Épület emelet: 2.
  • erkély

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018