Tata telek eladóTata telek eladóTata telek eladóTata telek eladóTata telek eladó
Tata telek eladó
26 990 000 Ft
37,5 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Tata telek eladó
Tata telek eladó
27 M Ft
37,5 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 70 620 4097
ReferensSzlezák Forgó Barbara
Telefonálok

Eladó telek
Tata telek eladó

720 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

A tatabányai Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja a 161025-ös referencia számú belterületi telket Tatán . Az ELADÓ belterületi telek legfontosabb jellemzői:Tata nyugati részén Nyugodt környezetben, családi házak közvetlen közelében az egykori Réti-halastavak szomszédságában található.

- Az eladó telek kivett beépítetlen terület.

- Mérete: 720 nm.

- Az eladó telek közel a főúthoz, aszfaltúton megközelíthető.

- A helyi szabályozási terv szerint Lf-hf-0 övezetbe tartozik, mely szerint az alábbi beépítési paraméterekkel rendelkezik:

Beépítés módja: oldalhatáron álló

Megengedett beépítettsége: 30%

Kialakítandó legkisebb zöldfelülete: 60%

Megengedett legnagyobb építménymagasság: 7 m

- Közművek közül a villany (3 x 25 A) és a víz már be van vezetve a telekre, a gáz és a csatorna elérhető közelségben az utcában.A telek ára magába foglalja a már meglévő építési terveket ( pl.: épületvillamossági rendszerterv, talajvizsgálati jelentés) egy kb 198 nm-es házhoz.

- Az ELADÓ telek magántulajdonú, tehermentes, azonnal birtokba vehető.Előzetes egyeztetés alapján velem tekintheti meg az eladó tatai telket!Amennyiben a 161025-ös referencia számú eladó telek, vagy bármely a kínálatunkban található társasházi lakás, családi ház, telek felkeltette érdeklődését, kérem hívjon.

Szlezák-Forgó Barbara

Vásárolna, de nincs miből? Szakképzett kollégám ingyenes hitelszűréssel, tanácsadással, bank semleges hitelajánlatokkal és ingyenes hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet!

    Hirdetés

    Környék bemutatása
    © 2024