Eladó Lepsény a Deák Ferenc utcábanEladó Lepsény a Deák Ferenc utcábanEladó Lepsény a Deák Ferenc utcábanEladó Lepsény a Deák Ferenc utcábanEladó Lepsény a Deák Ferenc utcábanEladó Lepsény a Deák Ferenc utcábanEladó Lepsény a Deák Ferenc utcábanEladó Lepsény a Deák Ferenc utcábanEladó Lepsény a Deák Ferenc utcábanEladó Lepsény a Deák Ferenc utcábanEladó Lepsény a Deák Ferenc utcábanEladó Lepsény a Deák Ferenc utcában
Eladó Lepsény a Deák Ferenc utcában
13 900 000 Ft
9,5 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó Lepsény a Deák Ferenc utcában
Eladó Lepsény a Deák Ferenc utcában
13,9 M Ft
9,5 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 503 0000
ReferensPosztlné Leiti Gabriella
Telefonálok

Eladó telek
Eladó Lepsény a Deák Ferenc utcában

1 470 m2alapterület

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Vt-003872. Lepsényben, központi részen ( Deák F u) 1470m2-es , belterületi telek, bontandó kb 55m2 –es 2 szoba konyha fürdős kis házzal eladó!
Az ingatlan Lepsény központjában található, közelben kereskedelmi egységek, buszmegálló, orvosi rendelő, közintézmények. Aszfaltos úton jól megközelíthető. Utcafrontja 32 méter. Az utcában és a környezetében új építésű ingatlanok találhatóak.
A teleken víz és csatorna, villany, gáz bekötésre került. Található még az ingatlanon egy használható épület tárolásra és egy pince. A telek rendezett, széles utcafrontú, ikerház, családiház építésére alkalmas.

Területi besorolás Lke2, beépíthetőség 25%, 4,5 m építmény magasság.


Eladási irányár: 13,9 M Ft

Ideális választás mindenki számára, legyen szó állandó lakhatást választó családoknak, vagy gazdálkodni (ÁLLATTARTÁS, NŐVÉNYTERMESZTÉS….)vágyóknak, illetve a terület nagysága miatt egyéb vállalkozás számára egyaránt. A vásárláshoz a jelenleg aktuális családok otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (Jelzáloghitel, Piaci hitel……)
Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 355164

    Hirdetés

    Környék bemutatása
    © 2024