Eladó telek, KópházaEladó telek, KópházaEladó telek, KópházaEladó telek, KópházaEladó telek, KópházaEladó telek, Kópháza
Eladó telek, Kópháza
12 600 000 Ft
525 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Eladó telek, Kópháza
Eladó telek, Kópháza
12,6 M Ft
525 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 20 267 2066
ReferensGróz Róbert
Telefonálok

Eladó telek
Eladó telek, Kópháza

24 m2alapterület

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168644 hivatkozási számú kópházi telek. Kópházán eladásra kínálok egy külterületi telket. A körbekerített zárható telek 740 nm nagyságú sík felszínű. A telken található egy 12 nm-es ház fedett terasszal, továbbá 2 db zárható kerti tároló, illetve termő gyümölcsfák ékesítik ezt a szép telket. A terület füvesített, gondozott.

A házikó kint alvásra használható.

Kútfúrásról már árajánlat érkezett, segítség annak aki ilyesmiben gondolkodik. Villany a szomszéd telekről megegyezéssel megoldható, vagy saját aggregátorral biztosított

Ajánlom azoknak ,akik szeretnének pihenni, grillezni a barátokkal kicsit távolabb a város zajától ebben a meghitt környezetben. Kutyabarátoknak is ideális hely. Lovaglási lehetőség is van a környéken.Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kópházi telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #168644Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

    Hirdetés

    Környék bemutatása
    © 2024