Badacsonytomaj telek eladóBadacsonytomaj telek eladóBadacsonytomaj telek eladóBadacsonytomaj telek eladóBadacsonytomaj telek eladóBadacsonytomaj telek eladóBadacsonytomaj telek eladóBadacsonytomaj telek eladóBadacsonytomaj telek eladóBadacsonytomaj telek eladóBadacsonytomaj telek eladóBadacsonytomaj telek eladóBadacsonytomaj telek eladó
Badacsonytomaj telek eladó
12 800 000 Ft
10,1 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
Badacsonytomaj telek eladó
Badacsonytomaj telek eladó
12,8 M Ft
10,1 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
+36 30 427 2266
ReferensKiss Éva
Telefonálok

Eladó telek
Badacsonytomaj telek eladó

1 266 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

A Balla Ingatlan siófoki irodája kínálatában:
Badacsonyörsön, a hosszan elnyúló Örsi hegy lejtőin fekvő belterületi osztatlan közös területen 2 tulajdonrész eladó!

Az 1266m2 közmű nélküli telek falusias lakóövezetei besorolással rendelkezik. 20% beépítési lehetőséggel (900 m2 feletti terület esetén) , az utcában áram, víz- és csatornarendszer kiépítve.
Szemben a Tanúhegyek látványa fogad, mely a Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyik legszebb része.

Ez a szép környezet várja a helyszínen,Hívjon, fedezze fel velem!

A 71-es főút mentén, a Balaton északi partjának nyugati részén, a Badacsony lábánál található. A település területén fekszik a Badacsony hegy nagyobb része, a település közigazgatási területét alkotja az ősi tomaji faluközpont és Badacsonyörs, valamint a nagyrészt szőlőterületekből és borházakból, vendéglőkből és üdülőépületekből álló Badacsony településrész, ez utóbbi az elhíresült vigalmi negyed.
A 71-es főút után a település legfontosabb útvonala a 7316-os út, amely még a badacsonyörsi településrészben indul, keresztülhalad Badacsonytomaj központján, majd Tapolca felé húzódik. További négy és öt számjegyű utak a településen: a Badacsony lábánál, de a parti útnál kicsit magasabban húzódó, Badacsonytördemicre vezető 7341-es út („Római út”), a Káptalantótira vezető 7344-es út, a Badacsonytól északra Badacsonytördemic felé vezető 73 104-es út és a tomaji városközpont főutcájaként húzódó 73 143-as út.
Szomszédos települések: Ábrahámhegy, Badacsonytördemic, Káptalantóti, Nemesgulács és Salföld.
Vonattal elérhető a Székesfehérvár–Tapolca-vasútvonalon. Vasúti megállói: Badacsonyörs (valamikor Kisörs), Badacsonytomaj és Badacsony (valamikor Badacsony-Hableány).
Vízi úton a Badacsony településrészen lévő, nyáron nagy forgalmú hajóállomáson és vitorlás kikötőn át közelíthető meg.

  Hirdetés

  Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2021