Eladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobásEladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobás
Eladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobás
6 500 000 Ft
203,1 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobás
Eladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobás
6,5 M Ft
203,1 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 465 7001
ReferensBizsók Krisztián
Telefonálok

Eladó nyaraló
Eladó nyaraló, Zalaegerszeg, 2 szobás

32 m2alapterület
2szoba
1335 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Zalaegerszeg Ebergény és Egerszeghegy határán kínálom megvételre ezt a 1335 nm-es területtel rendelkező, panorámás telken lévő téglaépítésű kis házat. Aszfaltos úton, könnyen megközelíthető!
A kétszintes épület alsó szintjén található egy beépített terasz, egy konyha-étkező helyiség és egy szerszámtároló. A felső szinten egy kényelmes méretű szobát alakítottak ki. Innen nyílik egy erkély is ahonnan csodás kilátás tárul elénk. A mérsékelten emelkedő telek K-NY tájolású.
Közművek közül a villanyt bekötötték, víz a telken belül található, csatorna pedig az utcán. Buszmegálló 200 m-re található.

A környékbeli szomszédok közül többen ott laknak a birtokokon, vannak kisebb és nagyobb, hétvégi és lakóházak is, egyébként csendes és biztonságos a hely, egymásra figyelő közösség alakult ki.
Ha Ön nem feltétlenül akar családi házba költözni, mégis vágyik egy kis békére, nyugalomra, saját, zöld környezetre, szeret bogarászni, kertészkedni, bográcsozni, ezt a kis birtokot Önnek találták ki!
A házikót egy ideje már nem használják, lakatlan, így egy kis felújításra, csinosításra szorul, ahogy a kert növényei is egy kis fazonigazítást igényelnek majd az új, gondos gazdától.

Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021