Zalaegerszegi nyaraló eladó, 42 négyzetméteres, 1 szobásZalaegerszegi nyaraló eladó, 42 négyzetméteres, 1 szobásZalaegerszegi nyaraló eladó, 42 négyzetméteres, 1 szobásZalaegerszegi nyaraló eladó, 42 négyzetméteres, 1 szobásZalaegerszegi nyaraló eladó, 42 négyzetméteres, 1 szobásZalaegerszegi nyaraló eladó, 42 négyzetméteres, 1 szobásZalaegerszegi nyaraló eladó, 42 négyzetméteres, 1 szobás
Zalaegerszegi nyaraló eladó, 42 négyzetméteres, 1 szobás
3 300 000 Ft
78,6 E Ft/m2
 • 7 fotó
 • Térkép
Zalaegerszegi nyaraló eladó, 42 négyzetméteres, 1 szobás
Zalaegerszegi nyaraló eladó, 42 négyzetméteres, 1 szobás
3,3 M Ft
78,6 E Ft/m2
 • 7 fotó
 • Térkép
+36 70 412 3101
ReferensGérusz Judit
Telefonálok

Eladó nyaraló
Zalaegerszegi nyaraló eladó, 42 négyzetméteres, 1 szobás

42 m2alapterület
1szoba
1375 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálok Zalaegerszegen a Bozsoki-hegyi úton egy kis hétvégi házat, 1375 négyzetméternyi területtel, a zöld zalai dombokra néző, gyönyörű panorámás helyen. Az ingatlan aszfaltos úton megközelíthető, a ház előtt és mellett lehet parkolni, saját feljárón. A kis házikót a jelenlegi tulajdonos elkezdte felújítani, komfortosítani, modernizálni.
A felső szinten egy 10 nm-es szoba és egy 6 nm-es konyha, valamint egy 11 nm-es fedett terasz található, amely kiváló alapot nyújt viszonylag kis befektetéssel akár téglával, akár könnyűszerkezetes megoldással egy esetleges hozzáépítésre. Az alsó szinten pince található, melyben egy tároló helyiséget, vagy fürdőt, akár konyhát is ki lehet alakítani. Fürdőszoba nincs a házban egyelőre, egy derítő kialakításának a tulajdonos nekiállt, megtörtént a derítő helyének a kialakítása (a bozsoki hegyen nincs gázvezeték és szennyvízcsatorna hálózat kiépítve.)

A telek enyhén lankás helyen található, a ház közelében sík felületet alakítottak ki, a terület szépen letisztított, rendben tartott.
A házban víz, villanyáram van, a fiatalos szobában a teljes elektromos vezetékhálózatot korszszerűre cserélték, spotlámpa került beépítésre a gipszkartonnal fedett mennyezetbe, de gipszkarton került az oldalsó falakra is. A szoba padozata hőszigetelést és vízszigetelést kapott. A szoba nyílászárója cserélve lett hőszigetelt üvegezésű műanyagra.

A tető fafödémes cseréptető, újszerű kéménnyel, hagyományos valamint elektromos fűtési lehetőség van!

Ajánlom ezt a kis házikót akár hétvégi tartózkodásra, hobbi célra, de egy fürdőszoba kialakításával állandó lakhatásra is. Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele a nyugalom kicsi szigetébe!
Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant az Otthon Centrum honlapján!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk!. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  © 2021