Eladó 1 szobás nyaraló GárdonyEladó 1 szobás nyaraló GárdonyEladó 1 szobás nyaraló GárdonyEladó 1 szobás nyaraló GárdonyEladó 1 szobás nyaraló GárdonyEladó 1 szobás nyaraló GárdonyEladó 1 szobás nyaraló GárdonyEladó 1 szobás nyaraló GárdonyEladó 1 szobás nyaraló GárdonyEladó 1 szobás nyaraló Gárdony
Eladó 1 szobás nyaraló Gárdony
30 900 000 Ft
882,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó 1 szobás nyaraló Gárdony
Eladó 1 szobás nyaraló Gárdony
30,9 M Ft
882,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó nyaraló
Eladó 1 szobás nyaraló Gárdony

35 m2alapterület
1szoba
állapotú
535 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Hétvégi házat, nyaralót, befektetést keres a Velencei-tónál?

Gárdony, számozott utcákban található házikó 35 m2-es, és 1 szobával, konyhával, tusolós fürdőszobával, külön illemhelyiséggel, valamint egy fedett terasszal rendelkezik.
Az épület bővíthető, egy már elkészült terv is a rendelkezésünkre áll.

A ház csatornázott, rendelkezik víz- és áramellátással is. Jelenleg a fűtése vegyes tüzelésű, de könnyen átállható gázra is, hiszen az ingatlan előtt már ki van alakítva a gázkiállás. A lapos tetős ingatlan 10 évvel ezelőtt belül, felújításon esett át.
A felújítás során minden helyiség új burkolatot kapott, kifestettek, valamint új fa nyílászárókat építettek be és rácsokat tettek fel az ablakokra. Az épület utcafrontján 3 méter széles fa nyílászáró található, melyben egy 2 szárnyú ajtó és egy bukóablak is helyet kapott. A tetőt is felújították, és a teraszon csúszásmentes új burkolatot helyeztek el.

Az ingatlanhoz tartozó 535 m2-es telken jól termő gyümölcsfák és díszfák találhatók, a kert végében rozsdamentes acél tároló található beton alappal, amely kényelmes tárolóhelyiséget biztosít a kerti szerszámoknak és bútoroknak.
A közlekedés és infrastruktúra kiváló, Budapest megközelítése autópályán 45 perc autóval vagy vonattal, Székesfehérvár 20 perc, a szabadstrand 15 perc sétával elérhető.
A nagyobb bevásárlási egységek 2 km-en belül, éttermek, és egyéb boltok sétatávon belül találhatóak.
Az ár tartalmazza a bútorokat, valamint a kerti tárolót is.

M270158
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

    Hirdetés

    Környék bemutatása
    © 2024