Eladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló BalatonszepezdEladó 4 szobás nyaraló Balatonszepezd
Eladó 4 szobás nyaraló Balatonszepezd
164 990 000 Ft
2 M Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás nyaraló Balatonszepezd
Eladó 4 szobás nyaraló Balatonszepezd
165 M Ft
2 M Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 70 412 5256
ReferensTápi-Bódis Kitti
Telefonálok

Eladó nyaraló
Eladó 4 szobás nyaraló Balatonszepezd

83 m2alapterület
4szoba
732 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Balatonszepezd csendes, nyugodt, átmenő forgalomtól mentes utcájában található meg ez DK-i fekvésű, mediterrán stílusjegyekkel rendelkező, 2010-es építésű belterületi ingatlan.

Az ingatlan minőségi kivitelezéssel épült, mind a belső-, mind a külső kialakításnál egyaránt figyeltek a tulajdonosok az esztétikumra és a használhatóságra is.

A ház földszinti alapterülete 60 négyzetméter, ezen a szinten kapott helyet a nappali-konyha-étkező, 3 hálószoba, egy fürdőszoba, valamint wc.
Az ingatlant riasztóberendezés védi, a hűtésről klíma, a ház melegéről pedig kandalló gondoskodik.


A lakrészhez egy 25 négyzetméteres fedett terasz is tartozik, mely tavasztól őszig plusz életteret biztosíthat a család részére.
A földszinthez kapcsolódik egy közvetlen kertkapcsolattal rendelkező 23 négyzetméteres különálló lakrész az alsó szinten, mely nappali + teakonyha, szoba, fürdőszoba részből áll, de ideális lehet wellness részleg vagy nyári konyha kialakítására is!

A házhoz tartozó terület parkosított és szépen karbantartott, a kert nagyságából adódóan akár egy medence lehelyezésére is van lehetőség, a zárt udvarban pedig egyszerre több autó parkolása is megoldható.

A helyi kisbolt, étterem és a szepezdi strand is egy kényelmes, rövid sétával elérhető, így nem szükséges autóba sem ülni.

Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné azt megtekinteni, várom megtisztelő hívását!

  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024