Beleszeretős
Petrivente eladó nyaralóPetrivente eladó nyaralóPetrivente eladó nyaralóPetrivente eladó nyaralóPetrivente eladó nyaralóPetrivente eladó nyaralóPetrivente eladó nyaralóPetrivente eladó nyaralóPetrivente eladó nyaralóPetrivente eladó nyaralóPetrivente eladó nyaralóPetrivente eladó nyaraló
Beleszeretős
Petrivente eladó nyaraló
3 200 000 Ft
80 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Petrivente eladó nyaraló
Petrivente eladó nyaraló
3,2 M Ft
80 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 347 0275
ReferensStróbl Andrea
Telefonálok

Eladó nyaraló
Petrivente eladó nyaraló

40 m2alapterület
2 fél szoba
állapotú
1840 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Nagykanizsától 12 km, Letenyétől 8 km távolságra kínálom eladásra ezt a kis hangulatos hétvégi házat, amely állandó lakhatásra is alkalmas. Jelenlegi tulajdonosának állandó lakhelyéül szolgál. A Petriventei leágazói buszmegálló közelében, gyalogosan 1 percnyi sétával érhető el. Ha gépkocsival érkezünk, az ingatlan melletti jobb oldalon kétállásos gépkocsibeálló teszi lehetővé a parkolást. Jelenleg az udvari rész kerített, de egy ügyes mozdulattal lehetővé tehető a területre bejutás gépkocsival. Az udvar mögötti részen 5 sor borszőlő szívességi művelésre kiadott. Értékesítés esetén az új tulajdonosnak választási lehetőség adott, hogy megműveli-e a szőlőt, avagy kiadja szívességi művelésre. Az 5 sor szőlő mögötti rész csak rétként, kaszálóként funkcionál, de egyedi igény szerint gyümölcsfákkal beültethető.
A ház helyiségei: Pinceszinten egy 16 nm-es pince foglal helyet, amely most tárolóként üzemel. beépíthető akár fürdőszoba, akár nagyobb konyha igény szerint. A lakószinten két egymásba nyíló lakószoba foglal helyet, nyugati fekvésű, kis erkéllyel. Jó idő esetén a horvátoszági hegyekben is gyönyörködhetünk. Nyári konyha foglal helyet az épület melletti részen, ahol pb. gázpalackos tűzhellyel lehetővé válik a főzés. A mosogatás  a betonozott ciszternából vett esővízzel történik. A nyári konyha mellett kapott helyet a kültéri toalett. Az udvari rész telis-teli virágokkal és az önellátó gazdálkodásra felkészülve zöldségekkel. Az udvar kicsi, így nem kell bajlódni hosszasan a fűnyírással.
Az ingatlan nem rendelkezik jelenleg közművekkel. Most ősszel villamosítási program kezdődik a hegyen, kedvező feltételekkel vezethetik be a tulajdonosok az áramot hajlékaikba. Addig is akkumlátor és generátorról üzemelnek az elektromos dolgok. A birtok végében található úton vezetékes víz könnyedén elérhető. Fűtése fatüzelésű kályhával megoldott. Rezsimentes, hétvégi remetelakként is használható, szomszédok nincsenek a közelben, ezért hét végi bulik helyszínéül szolgáló kíváló lehetőséget kínálok Önöknek! Ébredjenek madárcsicsergésre és hallgassák meg igazán, hogy milyen is a " CSEND HANGJA"!
A hétvégi ház tulajdonviszonyai rendezett, tehermentes, művelési ágból nem kivett, tehát kifüggesztésre szorul, de a kifüggesztési procedúra lebonyolítása előtt birtokba vehető. Ezért csak egyösszegű készpénzben kérem a fizetést megoldani.
Ha szeretné letenni a gondjait, a felelősséget, akár besokallt a civilizáció ártalmaival, vagy csak magányra vágyik? Kipihenné fáradalmait?  Ezt itt mind megteheti!

  • komfort nélküli
  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: 1.
  • erkély

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022