Eladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobásEladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobás
Eladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobás
19 500 000 Ft
375 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobás
Eladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobás
19,5 M Ft
375 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 460 0796
ReferensCsordás János
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Veszprém a Jutasi úton, 2 szobás

52 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A 2. emeleti, déli fekvésű lakásban világos, KÉNYELMES MÉRETŰ helyiségeket találunk. Belépve egy előszobába érkezünk. Innen balra nyílik a kisebbik szoba, melyben mennyezetig érő BEÉPÍTETT SZEKRÉNY segít a holmik tárolásában. Mellette a fürdőszoba WC-vel található. A bejárattal szemben a tágas konyha, melyben az étkező hely is kényelmesen elfér. A konyhával szemben egy kamra segít a konyhai dolgok tárolásában. A bejárattól jobbra a nagyobbik szoba van, melyben szintén egy beépített szekrény áll rendelékezésre. A lakás ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, hiszen a két szoba nagyon jól elkülönül egymástól. A lakás fűtését gázkonvektorok biztosítják, a meleg vizet gázbojler állítja elő. A lakáshoz 3m2-es SAJÁT TÁROLÓ tartozik. A közelben buszmegálló, óvoda, iskola, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, sportolási és szórakozási lehetőségek mind-mind karnyújtásnyira elérhetők.

Hívjon, hogy Öné legyen ez a remek adottságú lakás!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK, FALUSI CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020