Lakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteresLakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteres
Lakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteres
18 400 000 Ft
438,1 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteres
Lakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteres
18,4 M Ft
438,1 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 705 2047
ReferensVarga Dávid
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Veszprém, 42 négyzetméteres

42 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Veszprémben, a Jutasi úton, a Barátság park és a Séf Krajcár Étterem közvetlen közelében, egy nagyon alacsony rezsi költségekkel bíró, részben felújított, 42 nm-es, 1+fél szobás panellakás. Az akadálymentesített lépcsőház második emeletén található lakásban az ablakok hőszigetelt, műanyag nyílászárókra lettek cserélve, míg a szobákba laminált padlóburkolatok kerültek. A vízórákkal felszerelt konyha, illetve a fürdő+wc felújítása az azonnali birtokbavételt követően megoldható. A lakás melegét a távhőszolgáltatás keretében, a helyiségekben megtalálható radiátorok biztosítják. Az ingatlanhoz tartozik a ház pince szintjén egy kb. 4 nm-es, zárható tároló is.
Az épület rendkívül jó elhelyezkedésének köszönhetően a közelben megtalálható bölcsőde, óvoda, általános iskola, körzeti orvosi rendelők, az Agóra Kultúrális Központ, valamint több élelmiszerbolt, fodrászat, szolárium, játszóterek és szabadidőpark, valamint étterem és kávézó is.
Személygépkocsival az utcán történő parkolás megoldott, de a sok parkolóhely mellett a helyijárati autóbuszokkal is könnyű a közlekedés.

Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet!
Az ingatlan értékesítését kizárólag irodánk végzi, így minden kérdésével kérjük, hogy a hirdetésben szereplő telefonszámon, e-mail címen érdeklődjön!

Irodánk térítésmentes hitel-, babaváró program és CSOK ügyintézéssel, továbbá biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint ügyvédi háttérrel áll rendelkezésére!

  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 2.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020