Eladó, Veszprém, 1+1 szobás
Eladó, Veszprém, 1+1 szobás
13 038 000 Ft
246 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
13 M Ft
246 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 30 628 6007
ReferensArveresnet.hu
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó, Veszprém, 1+1 szobás

53 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Emeleti elhelyezkedés: Emeleten Emelet száma: 3 Szobák száma: 1 + 1 szoba Alapterülete: 53 m2 Állapota: átlagosBecsült érték: 13.038.000 Ft
Minimál ára: 13.038.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

A többszintes 44 éves tömbházban található, 100 % készültségi fokú, 53 m2-es lakás állapota gyenge. Alapozása úsztatott beton, szigetelése teljes értékű, falazata panel, tetőszrekezete lapostető. Helyiségek: 1 szoba, 1 félszoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba, 1 WC, 1 előszoba, 1 közlekedő és 1 erkély. A szobák és mellékhelyiségek padlóburkolata járólap, szőnyegpadló és laminált padló. Fűtése tetőtéri kazán. Közművek: vezetékes víz, gáz, villany, csatorna, telefon, kábel TV és egyedi vízóra.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.

  • Épület emelet: 3.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020