Eladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobásEladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobás
Eladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobás
10 900 000 Ft
259,5 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobás
Eladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobás
10,9 M Ft
259,5 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 20 460 0796
ReferensCsordás János
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Várpalota a Készenléti lakótelepen, 1+1 szobás

42 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A CSENDES, nyugodt, fákkal, ZÖLDDEL TELI KÖRNYEZETBEN található épületben mindössze két lépcsőház van. A lakótelep elején található lakás felújítása folyamatos. A lakást átalakították, nagy részben felújították. A FÜRDŐSZOBÁT MEGNÖVELTÉK 1,5m2-rel. Az egykori kamrát egybe nyitották a fürdővel, ezáltal egy lényegesen nagyobb, tágasabb fürdőszobát alakítottak ki, melyben így már remekül elfér a nagy sarokkád is. Ezáltal egy ritkán eladásra kínált lakást alakítottak ki. Az előszobát, konyhát járólappal burkolták, a nagyszobába laminált lapot raktak le. A kisebbik szoba parkettás maradt. A belső AJTÓKAT és a bejárati ajtót ÚJRA CSERÉLTÉK. A nyugati fekvésű lakásból pompás, Bakonyra néző PANORÁMA tárul elénk. A fűtés egyedi hőmennyiség mérésű távhő. A közelben buszmegálló, bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola pár percnyire elérhető. A település negyed órás autózásra van Székesfehérvártól és Veszprémtől egyaránt. A 10,9M irányárba a beépített konyhabútor is beletartozik. Remek választás!

Hívjon, hogy Öné legyen ez a ritkán található lakás!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK, FALUSI CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület szint: 3. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020